Fru Godlukt!


Etter en lang dag på jobben, med hæla i taket, tenna i tapeten og fingrene limt til tastaturet, var det utrolig godt å komme hjem til Askelien. Det er så fantastisk å gang på gang oppdage at i det man går inn døra her, synker skuldrene ned, pulsen inntar normalen og livet føles helt bra igjen! Jeg vet ikke om det er den timen det tar på bussen hjem som gjør det, eller om det er det å komme HJEM til sitt eget lille kalde hus som gjør det, jeg er uansett VELDIG glad for det.

Når i tillegg dagen, som startet med krangling med klesskapet, dårlig hårsveis, kalde tær og generelt litt dårlig humør, viser seg å inneholde skryt, komplimenter og verdens hyggeligste kollegaer og i tillegg avsluttes med at jeg får besøk av en sprek langrennskar med medbragt diffuser fra Nöelle, DA skal jeg ikke klage mer.

Jeg vant en diffuser i en giveaway hos min nærmeste «naboblogger» Fru von Krogh for en tid tilbake og hadde helt glemt det. Men i dag fikk jeg den, og nå sitter vi her i stua i godlukten og drømmer oss bort! Jeg siterer fra siden til Nöelle: «Vår bestselgende duft Arctic Ocean vil få deg til å føle at du står rett foran det åpne havet og kjenner den friske brisen. Hvem drømmer vel ikke om en perfekt dag ved havet, med bølgesus og sand mellom tærne. Denne duften passer i alle hjem.» Herlig!

I tillegg fikk jeg nettopp mail om at en del av prosjektet vi jobber hardt med om dagen, er godkjent og klart til bruk, så i kveld skal jeg sove som en hvalross med smil om munnen. Med frykt for å skyte meg selv i foten tar jeg sjansen og sier at jeg ikke tror at jeg har jobbet så målbevisst og GODT i hele mitt liv, som jeg gjør nå om dagen. Jeg har sagt det før men sier det gjerne igjen: jeg tror jeg har funnet arbeidsplassen i mitt liv. Amen.

GOD onsdagskveld! Og gratulerer mitt gamle bosted Sveg med gull i dag! Godt jobbet! 🙂

2 kommentarer om “Fru Godlukt!

  1. Kunne trengt litt sånn lukt av hav og følelse av sand mellom tærne kjenner jeg… :o)) Men himmel og hav; det er fredag, så hvem klager!! :o))

    Ha en superduper helg!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s