Fru Fredagsfryd


Endelig fredag! Eller, egentlig ikke “endelig”, for denne uka har gått så fort at jeg synes det ikke er lenge siden vi satt i bilen på vei til Barteland. Men det er jo en hel uke siden!

Det går i hundre på jobben, jeg drømmer på andre dialekter (Balestrand og Smøla – takk til jentene!) og jeg blir ikke overrasket om jeg kommer til å få en sorgreaksjon når dette prosjektet er ferdig, så tett har vi jobbet. Gleden er jo den at vi fortsatt jobber i samme firma OG samme lokale, og det å jobbe med et så intenst prosjekt er jeg for så vidt glad vi ikke gjør HVER dag, selv om det er utrolig moro. Det er ikke igjen mye piff i oss når dagen er omme, stakkars konemor har snakket med en amøbe i noen uker nå. Jeg får gjøre det godt igjen en dag. For så vidt har jeg sikkert allerede gjort det godt igjen, sånn som jeg kakler til vanlig. Jeg har altså litt å gå på! Herlig.

I morgen skal vi kvesse konkurranseinstinktet og delta på det store Millommesterskapet 2011 og jeg har allerede festet langrennsskia på biltaket og er klar til å gruse noen i et eller annet monsterrykk. (Mulig jeg er litt preget av VM selv om jeg ikke tror det.) Jeg håper på rødsvixføre og fegner på nesa, grillpølse og iskald solo!

Aller først er det middag og rødvin i Askelien – og en hel HAUG å se på tv! Er det ikke i dag den nye serien med Ari Behn begynner? Kult. Jeg digger Ari. Jeg digger alle som gjør som de vil og ikke følger saueflokken. Det er jammen meg nok av oss som lar oss styre av Janteloven. Den burde vært død og begravet for lenge siden – la oss følge drømmene og drite i hva andre sier og mener! (Alt med måte selvsagt, Kardemommeloven bør ligge bak et hvert øre som en fin rettesnor.)

Jeg merker i alle fall at jo eldre jeg blir, jo flinkere blir jeg til å gjøre og si som jeg vil og mener, og jo flinkere blir jeg til å drite i hva folk mener. Alle mener jo alltid noe, det er slik vi lever og slik vi er og takk og pris for det til et visst punkt, men jeg synes ikke andres meninger skal hindre oss i å følge hjertene eller ungpikedrømmene.

Jeg har for eksempel bestemt meg for at jeg KAN tegne med kullstift , til tross for at jeg ikke har gjort det før, og når jeg blir rik igjen skal jeg melde meg på et kurs der noen kan hjelpe meg videre med den saken. Jeg kjenner at det ligger en ubrukt åre av ett eller annet i meg. Det er ikke sikkert det er kullstift, det kan godt hende det er jogging eller akvarellmaling – eller bare skriving, men jeg må jo finne ut av det, ikke sant?

JUST DO IT!

God helg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s