Fru Ski-VM


Hva i all verden har skjedd med NRK? Her benker vi oss ned i stua for å se åpningsseremonien til VM – og hva viser de?? Et tulleprogram om vestlendinger og felebytte? Det er jo helt KRISE spør du meg!

Ikke nok med at vi ikke fikk se eller høre Melodi Grand Prix fordi vi ikke hadde internett eller tv akkurat da, men nå HAR vi altså det og FORVENTER å få se åpningen på tv – OG på kanalen vi betaler lisens for å glo på! Og ikke kom med den at en del av lisensen går til NRK nett-tv`n også, for det ER ikke alle i Norge som har internett. Hva med alle de gamle som hadde gledet seg til å se på dette, på alle som ikke kunne komme seg ned til Universitetsplassen for å være med på moroa, på alle de som bor andre steder i Norge! Åfyfarao altså, jeg blir så utrolig forbanna!

Heldigvis sier jeg, HELDIGVIS hadde vi både kabel, tv og pc slik at jeg fikk se ho Mette-Marit (hun er flott i dunjakke også hun, sukk – for ikke å snakke om i bunad!) og Maria Haukaas Mittet OG VM-sangen på stor skjerm! Da måtte jeg gråte en skvett. Ikke fordi sangen er all that (den er gaaaaanske så fin altså, misforstå meg rett, jeg nynner til stadighet på den) men fordi det måtte være en helt fantastisk opplevelse for HENNE å stå der og synge foran alle de menneskene – i DEN kjolen! Ahh, fantastisk! Skulle jeg giftet meg med konemor på nytt, skulle det vært i en slik kjole, med hest og slede og fakler og frostrøyk. Og før jeg roter meg inn i en eventyrfantasi, skal jeg avslutte – og glede meg til å se på den flotte Anne Rimmen som jeg så skulle være programleder på ett eller annet i kveld. Da er kvelden reddet. (Og som dere skjønner så er engasjementet på ganske andre steder enn det som har med ski og preparerte løyper å gjøre. Foreløpig i alle fall. Jeg blir nok smittet av konas entusiasme og kommentarer fra sidelinja, bare vent å se.)

GODT VM! Heia Norge! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s