Fru Ser lyst på alt!


Men du store all alpakka, hele verden har snødd ned mens jeg var på jobb i dag? Da jeg dro hjemmefra i dag tidlig klokka sju, var verden her på bygda bittelitt lammet av det store hvite fra oven, og i Oslo var det jo som vanlig kaos, men da jeg kom hjem 12 timer senere, hadde det faktisk kommet over 20 cm nysnø her!

Ok, jeg pleier ikke å skrive om vær og snø og sånn, men i dag ble jeg faktisk litt overrasket! Vi holder på med et prosjekt på jobben nå, som tar hele teamets oppmerksomhet 24/7 har jeg inntrykk av – og at det eksisterer en annen verden utenfor vår lille boble, hadde jeg nesten glemt. Da siste mail var sendt og siste dokument finpusset, løp jeg ut døra for å komme meg hjem før Pelle tisset på seg, småslumret på bussen vekk fra slaps og sørpe i storbyen – og hoppet av til et vinterland som tatt ut av en eventyrbok!

Jeg begynner å få nok av vinter og kulde, men ikke mer enn at jeg greier å sette pris på hvor vakkert det blir. Ok at jeg måtte måke meg vei ned til huset, men for all del, det kunne vært verre. Lyst og fint og helt rent og nytt! (Omtrent som huset etter innvendig vask, ikke så gæærnt at det ikke var godt for noe!)

Av fortsatt mangel på tv og slikt, var følelsen av å være en min egen bestemor i dag særdeles fremtredende. På sen middag-menyen i dag, sto det spennende poteter og fiskekaker, og kombinerer man det med Nrk P1 på en liten radio, da skjønner du hva jeg mener. Jeg gleder meg som en liten unge på julaften til å få tilbake TV`n. Ikke det at jeg er så avhengig av den, men det ER faktisk ganske behagelig å ha noe å glo på og samtidig få litt påfyll av nyheter og søppeltv. Jeg har jo gått glipp av ALT i det siste føler jeg! Fangene på fortet, MGP, Korslaget, Top Model osv, alt det viktige som “alle andre” snakker om. Og så vet ikke jeg en dritt, det er jo nesten en liten krise. Ikke vet jeg en dritt om hva som har skjedd i verden av viktige ting heller. Ikke annet enn at en fjott av en psykolog mener at de som blir mobbet kan for det selv. Og at “hun vi ikke nevner ved navn” er ute og syter fordi hun er feilsitert i media. Igjen. Huff da.

Vel, nok nonsens fra Askelien. Her er det heldigvis en liten film på programmet, vi får i alle fall sett alt vi ikke hittil har sett, så det er jo egentlig bare å se positivt på dette også! (Jeg vet, jeg overkompenserer!) I går så vi Trolljegeren, men den var så intetsigende at jeg ikke husket at jeg hadde sett den engang. Mulig helligbrøde å si noe sånt, men smaken er jo som kjent som baken. Og baken min er ikke så glad i slike filmer, selv om jeg prøvde å late som om det faktisk var sant det vi så på. Tror muligens det at Robert Stoltenberg dukket opp som polsk bjørnedealer ødela det.

God natt verden, I know you love me.
Xoxo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s