Fru Skriveabstinenser


Snakk om skriveabstinenser! Nå har jeg ikke fått blogget ordentlig siden FREDAG (lørdag gjelds ikke, da det var klipp & lim) og jeg kjenner savnet i hele kroppen! Ikke det at jeg har så innmari mye eller viktige å formidle, men det er noe med det der å sette seg ned, knatre i vei på tastene og bare SI noe ut i det O store Internettet.

Jeg har savnet dette! Dette “meg og min blogg” som jeg liker å kalle forholdet mitt til denne siden. (I motsetning til Carew så dobbeltsjekker jeg gjerne stavemåten før jeg får noe på trykk, evt holder meg til et språk jeg kan. Men morsomt var det uansett. Han kommer antagelig alltid til å ha et litt anstrengt forhold til mensen heretter. Jeg vurderer å herme, men å få skrevet “meg og min ereksjon” – bare for å breie meg. Tror dog jeg vil angre ca rett etterpå. Tanken var morsom.) Hvis DU mot all formodning ikke har savnet meg, så er det ditt problem. Du vet jeg skriver uansett.

I går var jeg hos frisøren og kom ut igjen som korthåret. DET er det lenge siden jeg har gjort det! Jeg var så irritert på meg selv på vei dit i, fordi jeg ikke tør å være impulsiv når det gjelder hår og stil lenger. Alt er likens, år etter år. Samme halvlange greiene som aldri kommer til å bli en tykk, flommende manke av skinnende blankt og blondt hår uansett hvor mange aftenbønner jeg ber. Ever. Never. Det har konemor sagt til meg i hundre år, og i går sa frisøren det også. Man hører etter da? i alle fall gjorde jeg det. Jeg ba henne klippe meg – FORT før jeg ombestemte meg, og gikk derfra med kort nakke og lyse lokker. Ikke verdensrevolusjonerende i mitt valg av frisyre, men for all del, det var et stort steg for meg!

Jeg trodde det skulle bli vanskelig å bli kvitt alle de rosa hårstrikkene og spennene mine, men der har det meldt seg opptil flere som vil arve, så ikke bare fikk jeg ryddet opp i høysåta mi – jeg får ryddet opp hjemme også! (Og da vet jeg ei som gleder seg! “Disse hårstrikkene dine gjør meg gal! Hva gjør de i senga? Og i skapet? Og i kjøkkenhylla? Og i brødboksen?” ) Kjekt å ha vet du. Hus under hver busk.

Når det gjelder rydding så har vi, etter fem dager med rengjøringsfolk, endelig fått ferdig vasket hus og tepper og gardiner på plass igjen. Det har vært skikkelig stusselig å være hjemme den siste uka. Tomt over alt, ikke no tv, ikke et eneste ullpledd å oppdrive. På fredag tok vi frem de gamle cd-platene for å få litt lyd her, og jeg ble nesten nostalgisk av det! (Litt til ettertanke, hva skal man med alle de hundrevis av CD`ene man har brukt penger på, når alt er på nett?)

På grunn av unntakstilstanden hjemme har vi hatt lov til å kose oss midt i uka, “Den unge Jane Austen” og “Spis, elsk, lev” i senga, kombinert med smågodt og brus. Ingen skal si vi ikke gjør det beste utav enhver situasjon!

Selv om alle tekstiler nå er på plass igjen, er det jo fortsatt ingen tv eller internett her, så jeg ser med ironisk beklagelse på at vi må se film og mumse i oss ett eller annet i dag også. Man skal jo ha det godt fordi om man er litt “amputert”, og det går så fort i svingene på jobben om dagen at det er helt greit å lande i Hiltonhalmen og glo på noe hyggelig.

Og plutselig er jeg her på bloggen hver dag igjen! Nyt pausen! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s