Fru Tekstilløs


Det er en veldig spesiell opplevelse og komme hjem til et hus som er ribbet for tekstiler på kjøkken, stue og spisestue! Alle gulvtepper, pledd, saueskinn, gardiner, forheng på kjøkken, duker og putetrekk er borte. Rengjøringsfolk fra Polygon har vært her og ryddet opp etter brannen og redningsaksjonen med pulverapparatet.

Alt (som jeg ikke har vasket fordi jeg fikk fnatt) er jo dekket med et tynt lag hvitt pulver – og jammen har de gått grundig til verks! Hadde de blitt ferdige i dag, hadde vi ikke hatt verken tv, pc, høyttalere, modem, kaffetrakter eller fotoapparat, så jeg er egentlig glad for at de kommer tilbake i morgen, selv om det betyr at vi får en helg og neste uke UTEN nevnte elekroniske apparater. (Det hadde jo vært samme resultat om de hadde tatt det med i dag, men EN dags utsettelse betyr to episoder til av Downton Abbey før vi går i svart – og jeg går inn i en dyp «mangler internett»-krise.)

Jeg klager aboslutt ikke, det kunne vært så uendelig mye verre enn det er og vi var VELDIG heldige, men det var en litt rar følelse å komme inn døra her. Det første som slo mot oss var grønnsåpelukt, så ser vi enda et hakk mer positivt på dette, slipper vi vårrengjøringa i år! Når vi får byttet vindu og vinduskarm også nå, så er det så godt som nytt her. (Nytt er som kjent relativt.) Det morsomme er at det er først når alt ikke er her, at vi ser hvor mye vi egentlig har, og ikke minst hvor mye plass i synsinntrykket tekstiler tar, selv om det meste er i bunt og hvitt.

Takk og pris har vi flere pledd og puter, for ikke å glemme lys og varme! Og så er jo dette en perfekt unnskylding for å krype tidlig til køys for å se ferdig tiligere nevnte serie (som jeg elsker og håper aldri tar slutt, selv om jeg vet den gjør det, og det blir jeg seriøst trist av å tenke på.) Jeg er født et århundre for sent, og i helt feil land – jeg ville gjerne vært en Lady på et stort gods i England. Jeg skulle drukket te og lest bøker i biblioteket hele dagen, iført de fineste kjoler – når jeg ikke var på veledelige tilstelninger selvsagt, i enda finere kjoler og en alldeles så liten tiara. For å kompensere for dette har jeg i dag flettet håret og hatt sløyfe i. Svært passende for en dame i min alder.

Pelle er hos tante Tove pga husrengjøringen, så nå er det litt for stille her og litt for lite masing om å leke, spise og gå tur. Spørs om jeg må innta maserollen og friste konemor med en skål is. En venninne minnet meg på at det er mye kalsium i is, så derfor spiser jeg med god samvittighet! Også med tanke på at kalsium styrker benbygningen og det trengs nå, på holka i vårstøvletter med speilblanke såler.(Jeg vet, jeg tar det litt på forskudd men jeg orket ikke vente lengre!) Tjohei!

God torsdag! 🙂

En kommentar om “Fru Tekstilløs

  1. Jeg er så glad for at det gikk som det gikk jeg , Anne, så får det bare være litt stusselig hos dere ei stund! Og som du sier, vårvasken er det andre som gjør for dere:)
    Ha en fortreffelig, tekstilløs kveld!

    Mona

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s