Fru Uglamour


Det var en ting som slo meg i går, etter at jeg hadde vært på forestillingen på Latter: Glamouren min har forsvunnet! Ikke nok med at jeg ikke hadde fått med meg at det var premiere og dermed også rød løper, kjendiser, bobler og fotografer – jeg TENKTE ikke engang på å PYNTE meg, og DET bekymrer meg.

Jeg er jo den første til å spørre, når jeg blir invitert på noe eller skal i et møte eller bare rett og slett skal noe annet enn det jeg gjør til vanlig, om jeg må pynte meg! Denne gangen – som jeg faktisk BURDE pynta meg, da var ikke tanken innom hodet mitt engang. Og jeg som som regel prøver å hverdagsoppglamourøse meg litt også… i går var alt fullstendig fraværende.

Dette nærmer seg nesten en liten krise kjenner jeg. Det sto en bukse – og toppluekledt (og jeg KUNNE jo ikke ta av lua heller, for jeg så jo ikke ut i måneskinn!) fru Perez med snusleppa si, midt iblant paljettkledde 50-åringer og Arve Juritzen (Uten sammeligning forøvring.) og prøvde å late som om hun var en slags EMO, for i det minste å liksom VÆRE noe. Normalt sett ville jeg jo hatt både perler og skjørt mener jeg, ikke det at du da automatisk er noe annet enn det du er, men det har jo med den indre følelsen å gjøre. Takk og pris for at jeg hadde lipgloss, sier jeg bare!

For å kompansere for i går, har jeg i dag BÅDE perler OG kjole. Og jeg har tenkt å heretter alltid gå i fine klær, bare sånn i tilfelle. Man vet jo aldri hva som kan dukke opp og det ER viktig å være beredt. Det er som da man var singel: Alltid den fineste trusa i helgene – i tilfelle.

Ha en glamorøs fredag – nå er det helg! 🙂

2 kommentarer om “Fru Uglamour

 1. Huff, sånn er ikke moro! Jeg jåler meg gjerne, men har etter hvert fått en mer avslappet holdning til det. Dessuten er det slik at om jeg trasker til butikken i joggebukse og flate støvletter er sjansen for å treffe hyggelige folk større enn om jeg stiller i pene klær og lebestift. Ikke forstår jeg hvorfor det er slik…

  Liker

 2. Hahaha I still remember when I felt like I Briguet Jones and put pretty underwear when goin out …. hahahaha nice when you never know. Now my husband tells me: Yo do not need to spend more monny on Victoria Secret hahaha
  To much confidence !
  Have a nice day Fru Perez
  Hugs

  Maria

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s