Fru Varmesøkende


Tenke seg til at jeg står opp frivillig FØR jeg må, bare for å få tid til å blogge før verden, kunder og kollegaer våkner? (Vel, ikke alle kollegaer da, rett skal være rett – i alle fall i skrivende stund.) Jeg LIKER best å skrive om morgenen. Man skulle jo tro at da var hodet tomt, men det er faktisk tommere (les: HELT tomt) på kveldene enn det er på denne tiden av døgnet, så da får jeg vel utnytte det?

I dag drømmer jeg, som så mange andre, om sommer og sol! Bildet er fra broen i Huelva på vei til Aljaraque der svigers bor og svigerfar kommer fra. Et nydelig sted sør i Spania. Skjermbeskytteren min har bilder fra Spania, noe som gjør at jeg faktisk til stadighet ER i en bitteliten sommermodus – jeg har enda ikke funnet ut om det er bra eller ikke. Det er jo ikke fint å lure seg selv. På den andre siden tror jeg at jeg nå har så behov for å tenke på varme, sand mellom tærne, et glass med noe som er så kaldt at glasset dugger, solbrente skuldre, fregner på nesa (Nå er jeg så blek at jeg nesten ikke husker at jeg HAR fregner), smaken av spansk skinke, duften av pinjetrær og hav og lyden av bølger som ruller frem og tilbake, at vi sier det er greit.

Mens jeg venter på sommeren og for å få tiden til å gå kjappere, skal jeg i dag være med lillesøster på Latter og se på Marit Voldsæter og forestillingen Drit i å danse! Jeg er jo som kjent ikke spesielt stor fan av verken bergensdialekt eller standup, men jeg skal gi det en sjanse likevel. Hvem vet – det kan fort hende at det er jeg som ler høyest og mest av alle i publikum. Mirakler har faktisk skjedd før.

Så, på med den indre tiaraen – ut i verden, SMIL!
Ha en strålende januardag! 🙂

En kommentar om “Fru Varmesøkende

  1. Beutifull post about my country . I love Norway and in the future I wont to buy one apartament in Oslo around. You like Spain I like Norway.
    Have a nice day Fru Perez.
    Hugs
    Maria

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s