Fru Skrullete


Jeg pleier ikke skrive spesielt mye om været, med mindre det er noe eksepsjonelt, så jeg går litt utenfor meg selv her nå føler jeg. Men når det går fra «Åhh, det er så deilig ute nå! Det er nesten litt vårfølelse, jeg må ta på de «ikkeakkuratvinterlige» støvlettene mine i morgen!» til å våkne opp i dag og nesten få hjertestans av å se på gradestokken, da må jeg altså si noe.

Det BLE ullsokker og vintersko. Jeg er jo som kjent min egen bestemor, og de går ikke i tynne støvletter med manglende gripeevne under når det er 15 minus og vi tross alt sier januar. Stillongsen kan du derimot bare glemme at jeg tok på, nok er nok, til og med for ei som så og si er født med den på.

Nå om dagen leser jeg kollega Børge sin bok «Tårer i champagnen» og jeg kan jo ikke annet enn å humre i skjegget der jeg sitter på bussen om morgenen. Mulig jeg faktisk plager noen når jeg tenker meg om, det er jo ikke helt «lovlig» å sitte og fnise bak en bok klokka sju på morgenen? (Se jeg bryr meg forresten, på tide JEG plager noen også!) Boka fortjener litt fnisete oppmerksomhet!

Det første som slo meg da jeg begynte å lese, var at det er LENGE siden jeg har hengt sammen med skrullene. Ikke det at det bare er skruller i denne boka, for all del, her møter man samer og kristne vestlendinger sammen med muskuløse kjekkaser og Chanelkledde journalister, men jeg har en «viss mistanke» om at forfatteren har en skrullete penn, og at den skinner litt gjennom. Grunnen til det er at jeg, som kjent, har en tendens til å leve meg inn i bøkene jeg leser – og leser man denne boka og har denne evnen, blir man fort litt – ja, akkurat: Skrullete. Det smitter!

Jeg jobber hardt med å skjule mitt skrullete jeg akkurat i dette sekund, for jeg SKAL tross alt være seriøs og bruke hodet i dag, og er det fullt av fjas, blir det lite gjort!

Skulle man sett forresten. I tillegg til å være min egen bestemor er jeg faktisk også innehaver av en indre skrullehomo. Jeg visste det nok. Det ER en grunn til at jeg samler på nips og liker å pynte med glam og glitter – og sier hei til tiaraen min hver morgen..

Vel – abrakadabra, tilbake til virkeligheten!

Ta-ta! 😉

5 kommentarer om “Fru Skrullete

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s