Fru Uinteressant vrøvl


Det er utrolig hvor trøtt man kan bli av en bitteliten rutineendring? I dag sto jeg opp en halv time tidligere enn vanlig (og da snakker vi i sekstia – I know, det er umenneskelig. Og så på en tirsdag da, den verste dagen i uka!) for å rekke et møte, men så ble det flyttet og DA kan dere vel tro jeg ble TRØTT! All morgenenergi jeg hadde stablet på plass for å virkelig være på hugget så tidlig, forsvant i det jeg leste meldingen.

Jeg kunne jo lagt meg på sofaen og tatt en høneblund, men da hadde jeg blitt bustete på håret og fått pandaøyne og måtte begynt helt på nytt igjen med sparkling og stæsj, og da hadde jeg jo faktisk kommet for SENT på jobb. (Og så overdriver jeg jo selvsagt, jeg er jo like spretten som jeg pleier å være, alvorlig talt. En halvtime til eller fra?! Hah.)

Dette var virkelig utrolig interessant for omverden å vite om! Skulle tro jeg var 13 år og hadde begynt å rosablogge. (Eller ikke, til og med DE skriver mer interessant enn dette.)

Sannheten er at jeg øver meg på å skrive en LITEN blogg, litt sånn på sparket. Tror jeg bør holde meg til de vanlige, jeg er ikke skapt for korte blogger og få ord. Dette ble jo som en av de evilange uinteressant Facebook-statusene og det er virkelig LOV til å krysse av på «TEIT» under her.)

Vel, vel. God morgen, verden!
Youngstorget hilser! 🙂

En kommentar om “Fru Uinteressant vrøvl

  1. Hello Fru Perez ! Im Maria from Ibiza , Spain. I like your blog. I love Norway and spend my hollidays whit my famili in Oslo.
    Beutifull photo!
    Have a nice day
    Maria

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s