Fru Gladsøndag


Det var GODT å våkne i dag. En helt ny dag, helt blanke ark og i tillegg en nyvasket stue og strålende sol som snek seg mellom de lyse gardinene. At sola også snek seg gjennom den knuste ruta, er det ikke noen her i huset som gidder bry seg med i dag. Ei heller at hekladuken til mormor ikke helt dekker det store såret i vinduskarmen, men alt kunne vært forferdelig annerledes, så takk for at det er som det tross alt er. Vi er skremte av opplevelsen selvsagt, og brukte lang tid på å sovne i går, men man må jo bare komme seg videre som det så flott heter. Det er i alle fall JEG ekspert på – takk for blogging og andre måter å «skrive det av seg» på!

Skiskyting på tv, småpjusk konemor på sofan (mistenker at basillene mine har byttet bosted, jeg er nemlig i storform!) og varmt hus. Pelle og jeg har vært ute og tusla litt i nestenpåskeværet, fått tatt litt vinterbilder og smilt til turfolket. Jeg skulle kjøpe meg en liten «trøst fordi det brant»-ting på Himmel-Blaa, men glemte lommepengene mine i farta. (Jeg får det faktisk. Det er ikke kødd engang. Skulle nesten tro kona mi kjente meg…phø.) I tillegg var det så fullt der( Hurra for det, det er jo et paradis, spesielt for barnefamilier!) at jeg bare tok et kjapt overblikk, peila meg ut er par ting jeg skal tilbake og snuse mer på, og svinsa videre.

Gleder meg til å gå på jobb igjen i morgen, og det er en deilig følelse jeg ønsker mer enn hjertelig velkommen til å bo i meg for alltid! Vi (som i jobben) fikk en hyggelig melding på fredag, så nå blir det nok å henge fingrene i fremover – og det liker vi!

Nyt dagen – spis noe godt – les noe fint (Jeg skal lese Vakre Hjem & Interiør og se på det nydelige huset til «nabo» Villa von Krogh) og drikk en kopp med noe av det du liker best!

GOD SØNDAG! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s