Fru Fornyelse


Mens jeg venter på våren og at kroppen skal restituere seg fullstendig, har jeg brukt litt tid på å pusse opp bloggen! Jeg har lenge tenkt jeg skulle bruke en av malene her, men har liksom ikke helt tatt meg tid til å sette meg ned og gjøre om på alt. I og med at jeg sitter her og glor på skiskyting med et halvt øye og knasker Ibux uansett, kan jeg jo gjøre NOE fornuftig. Jeg er litt usikker på hva jeg mener om designet, men jeg tror jeg er ganske fornøyd! Hva mener du?

Jeg liker at ting er rene og uten mikkmakk (med mindre det er polkadots eller burberryruter det er snakk om, da er jeg på en HELT annen planet) og jeg tror jeg er på rett vei her nå. Noe rosa MÅ jo med, livet er jo ikke det samme uten! Og så er jeg litt usikker på bide eller ikke bilde i headingen… tror det kommer et etter hvert, det er litt upersonlig uten?

Grunnen til bilde av kjøkkenet i dette innlegget, er fordi det er den rake motsetningen til oppryddingen her. Dette rommet skal jo også pusses opp etter hvert, men ting tar tid og ikke minst PENGER, og badet står først i køen. Det er jo et levelig kjøkken, selv om det er i minste laget og får konemor til å fly i taket innimellom, når Pelle snuser rundt mellom bena våre på jakt etter noe som «tilfeldigvis» falt ned, jeg står og ikke skjønner opp ned på ett eller annet kjøkkenapparat – og hun henger over grytene og skal legge opp mat til en hærskare. Benkeplass er et fremedord. Men vi gjør det beste utav det, og uansett er det finere nå enn da vi flyttet inn! Og som vi sier for å trøste oss selv: «så lenge det er rent, er det greit!» (Og som jeg gjerne sier: «så lenge maten blir god, er det ett fett!»

Jeg gleder meg til å tegne kjøkkenet på alvor. Vi har jo tenkt og planlagt og skissert hvordan vi vil ha det, men i og med at det er en stund til, blir det bare halvhjerta forslag. En ting er jeg i alle fall sikker på: FINT blir det!

En annen ting som er fint, er at det er fredag! Korslaget, sofa, pottis og farris. Ikke så spennende kanskje, men fantastisk behagelig. Og behagelig er herlig!

God helg! 🙂

6 kommentarer om “Fru Fornyelse

 1. Liker siden din veldig godt jeg 🙂 …og ikke minst headeren din ♥ Livet er for kort til å ikke dele det med andre! Den var fin ♥ Oppussing er ikke gjort over natta nei 🙂 det er sant, og så må man ha penger… Vi holder nå på å spare penger til et rør vi skal ha i pipa (er vist veldig dyrt) men det er bedre det enn at pipa kanskje ikke er i orden når vi skal begynne å fyre 🙂 så blir det en peis utpå sen høsten… Ønsker deg en fin og behagelig fredagskveld… Klem fra Mette

  Liker

 2. Grattis med nytt design! Virkelig fint, både personlig, rent og oversiktlig. Men _før_ jeg leste dagens innlegg fra deg, tenkte jeg at jeg savnet bildet i headeren 😉

  God helg-klem!

  Liker

 3. Ha! Fru Perez har blitt ROSA BLOGGER! *Fnis*

  Likte godt oppsettet, men ikke så godt at den ene fonten du bruker fremstår uklar. Ville vurdert og byttet den ut med en annen? 🙂

  Bilde i headingen gjør det straks mer personlig og er med på å si noe om deg og hva du blogger om.
  Hva med å gjøre den brede kolonnen litt bredere. Da får du plass til større bilder. 🙂

  Siden du spurte…

  Ønsker deg og din lille familie en deilig helg!

  Klem,
  Willie

  Liker

 4. Takk for tilbakemeldinger! :)) GLAD! 🙂

  Jeg savner bildet i headeren jeg også, så det kommer etter hvert. Må bare finne et nytt og fresht et! 🙂

  Hvilken font er det du mener Willie? Overskriftene på innlegg? Eller selve teksten? Og hvilken bred kolonne? Jeg vil forresten ikke ha større bilder, det er ikke de som er fokus føler jeg… (ikke før jeg har fått meg et digitalt speilreflekskamera i alle fall!) Og vil man ha de større er det jo bare å klikke på. 🙂

  Lørdagsklem! 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s