Fru Reina de los Mocos


Nå steg feberen til UANTE høyder her! Jeg hadde skrevet et LANGT innlegg (som vanlig) og så forsvant ALT! Du milde moses altså, hadde jeg ikke hatt kontroll på hormonene mine og i tillegg ikke vært så full av snørr, hadde det antagelig revna litt for meg nå. Ikke det at det var så interessant det jeg skrev om, men pokker heller, jeg hadde et par gode poeng! Jeg må begynne å skrive i Word og lime inn i bloggen, her er det jo ingen funksjoner som kan redde meg har jeg forstått! Drittblogg.

Nå skal jeg bare ligge her og være sur på dette helvetes internettsystemet. At noe kan gi så mye glede og SÅ mye frustrasjon på en gang? Jeg hadde store planer om å leke frøken Detektiv og finne bilder og ideer til området bak huset, som kommer til på bli så stort og fint nå som de snart er ferdige med muren. Jeg vil legge brostein på hele den delen, og lage en slags «patio» der jeg kan ha en sittegruppe og en parasoll, en liten grønnsakhage og noen store krukker med urter og andre fine ting i! Der kan jeg sitte med kaffekoppen min, nyte morgensola og høre på fuglekvitter. Er ikke det en god idè? Eller blir det helt feil i forhold til husets stil og det at vi faktisk bor i Norge? (Hvor skal jeg gjøre av alle disse store urnene om vinteren feks?)

Phø. Jeg tror det kommer til å bli kjempefint. Jeg skal gjøre det! Og heter man Perez (og har så mye snørr at man kunne vært la Reina de los Mocos – dronningen av snørr, fritt oversatt- i dag) er det lov til å drømme om og ha en patio, selv om det sikkert heter noe helt annet hvis man slår opp i en norsk ordbok. Bakgård eller noe annet trist. Jeg vil ikke ha en bakgård, jeg vil ha en patio. Nok snakk.

Forresten har jeg tenkt på en ting til mens jeg har sittet her og vært sur. I stedet for å skrive milelange avhandlinger om hundre ting på en gang, skal jeg begynne å skrive korte og konsise blogginnlegg. (Ja bare le du!) Og så får omverden heller overleve at jeg skriver to ganger om dagen i stedet for hver eller annenhver. Kjenner jeg meg selv rett, vil dette gå greit i ca to dager, og så er jeg tilbake i den gamle skravlemodusen med avhandlinger på lengde med statsministerens taler. (Og sikkert like kjedelige og svevende også.)

Men tanken var god. Jeg skal tenke på det mens jeg reparerer meg selv sånn at jeg kan gå på jobb igjen i morgen.

Jobben min er forresten i media om dagen! Mine flinke kollegaer har laget ny visuell profil for Politiet! Jeg digger å jobbe sammen med alle disse kreative og flinke menneskene. De gjør godt for sjela.

En annen ting som gjør godt for sjela, er en kosete Pelle. Nå skal vi ta oss en godbit og rulle oss inn i teppene igjen.

God onsdag i sola! 🙂

3 kommentarer om “Fru Reina de los Mocos

 1. Skriv så korte eller lange innleggdu bare vil, og hver dag eller fler ganger om dagen eller bare et par ganger i uka, det er helt opp til deg. Forutsetningen er at du fortsetter å skrive like godt, med like mye innlevelse, entusiasme, glede og fantasi som du gjør nå, for bloggen din er et gullkorn!

  God kveld-klem 🙂

  Liker

 2. Se der er Pelle, ja 🙂 Bobby hadde nok likt å henge litt i den karen, slik han henger seg på Theo der han kan (nesten) … hihi.
  Skriv så langt du vil, underholdende og morsomt! Jeg har vært en elendig blogger det siste året, men klarer ikke slutte heller. Det skorter på tida med full jobb, fire unger og etterhvert det som begynner å ligne en dyrehage… Men vi gir oss ikke, nei!
  Nå er det natten, jeg møter lakenangsten min og legger meg, ha en god natt, god dag i morgen og i det hele tatt 🙂
  Nanniklem with a dash of Bobby-valp!

  Liker

 3. Tusen takk, jenter! :))
  Jeg ser jo allerede at det ikke fungerer med korte og konsise innlegg, så jeg får bare fortsette i den tralten jeg kjenner best! 🙂

  GOD kveld til dere!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s