Kluthue


Hurra, jeg lever! Etter å ha ligget og rullet meg på sofan i hele dag, med klut på hodet og ekstremt trang hjelm, er det jaggu meg godt å våkne til igjen! Det er så utrolig bortkastet og bruke en hel dag på å komme seg igjen etter gårsdagens festligheter, men jeg må nesten bare si at det var verd det. Enda så barnslig det er å bli så dårlig dagen etter.

Pinnekjøtt og desserter i flod, det var et herlig måltid! Mye akevitt, bobler, vin og skravling. Pakkelek hadde vi også, og det å slippe 7 pakkegærne damer løs i pyntet julestue, vet jeg neimen ikke om jeg hadde turt her hjemme i Askelien. Ikke et støvkorn slapp unna der fruene sladda rundt på gulvene på strømpelesten (stilletthælene måtte vike) og med pakkesnusenesa i høyeste beredskap. Vi fikk i alle fall trimmet av oss både kaker og fromasj!

Jeg gleder meg allerede til neste julebord! Vi er åtte forskjellige damer og på noen områder er vi forskjellige som natt og dag, på andre igjen har vi fundamentet fra oppvekst ved en trang Mørefjord (og Oslofjord og Levangerfjord for å være korrekt) som felles ballast, og diskusjonstemaene spenner seg fra hekleoppskrifter til miljøpolitikk. Det er i alle fall ikke et sekunds stillhet når vi samles. Flotte damer alle sammen, jeg er så glad de finnes!

Nå skal vi se Norge gruse Sverige – heia heia!

Ha en GOD tredje søndag i advent! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s