Fru Sprengfyring


Det er nesten så jeg ikke tror det selv. Her sitter jeg på stua, med TRE stillongser OG mammas hjemmestrikkede mariusgenser utenpå, pluss ullteppe.

På vei hjem fra jobb var jeg innom Fiskeriet på Youngstorget og kjøpte med meg deilige reker, krabbe og kongekrabbe som jeg skulle overraske konemor med. Jeg tror vi ble litt overrasket begge to faktisk, da vi kom hjem, rigga oss til og satte oss ned for å kose oss – og skrelle reker og krabbeklør i 10 varmegrader, er ikke akkurat romantikk på høyt plan. Smøret som har stått ute i hele dag, for å bli mykt, kunne like gjerne stått i kjøleskapet. Ordet neglesprett fikk ny betydning. Vi glemte til å med og drikke vin til.

Nå har vi sprengfyrt og gradestokken begynner å røre på seg, men jeg sitter fortsatt og lurer på om jeg skal ta på fingervanter. I morgen skal vi ha årets pinnekjøttlag her, og jeg TROR vi alle kan være glad for at vi er hjemme hele dagen og kan fyre og varme opp til de kommer. For når vi først har fått opp varmen, ER det levelig her! Det høres kanskje ut som om det er like kaldt hele tiden, men det ER ikke det altså. Det går an å gå i finkjole og tøfler uten å måtte ta på pels og ullgenser i tillegg.

Jeg lover at jeg ikke fremover bare skal skrive om hvor kaldt det er, men jeg måtte bare gi dere en liten situasjonsbeskrivelse. For det er jo bare og le seg skakk når alt kommer til alt og jeg er nesten glad dere ikke kan se oss nå. Jeg kan ikke huske at det var SÅ ille i fjor, men det var det helt sikkert. Neste vinter husker vi sikkert ikke hvordan det var i år heller, men da kan jeg i det minste slå opp i bloggen og minne meg selv på det.

Konemor har tatt seg en akevitt for å få opp varmen, jeg tror jaggu jeg gjør det samme!

God fredagskveld! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s