Fru Lettere til sinns


Da var det jaggu meg vann i huset igjen, det er bare å gratulere! Gulvene er fulle av sand og dritt og hånddukene våre lå i en våt haug i dusjen, men bevares, jeg skal ikke klage. Endelig har vi fått vasket opp, sløst litt med varmvannet, drukket flere glass deilig isvann fra springen og satt på vaskemaskina. Fy søren så avhengig man egentlig ER av vann? Jeg hadde gjort meg dårlig i et land uten.

Vanntilgangen ble feiret med å endelig henge opp adventstjerna, og den nye Rudolf med glitter og stas, står på kommoden og passer på juleblomstene som jeg ikke husker hva heter. Jeg fikk til og med lyst til å hente all pynten fra loftet, så nå er det bare å slå seg løs. I tillegg har jeg kjøpt noen fisefiiine miniatyrstiletthæler med strass og glitter på, som egentlig skal henge på julegreina over vedovnen, men som jeg skal bruke til å pynte et nydelig bord i løpet av desember.

Konemor har vært i skogen og saget til noen fine bjørkestokker hun skal lage en liten stige av, som skal settes opp ute med nisser og annet dilldall på. Det BLIR jul her også, hurra for det! Vi banker i bordet for at det ikke skjer mer her nå. Jo mer som skjer, jo mer begynner jeg å tenke på HVOR lenge vi kommer til å gidde bo her. Men så ser jeg på bilder fra sommeren, og da MÅ jeg jo bare holde ut! Dette ER jo drømmehuset – OG drømmestedet, jeg vet ikke hvor vi skulle bodd hvis vi ikke bodde her? Jeg kunne ikke tenke meg å bo lengre fra sjøen enn det vi gjør nå. Kanskje vi kunne bodd litt lengre ut, i Vollen, men da må vi spare noen år tror jeg. . Nei, vi får balle oss inn i ulltepper, tjukke sokker og skjerf, det blir da varmegrader igjen en dag!

God tirsdag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s