Fru Smårar


Herregud, jeg HAR altså fått meg en smell i bakhodet eller noe i den dur? Jeg har blitt som en liten kanin! Når jeg våkner om morran og ser jeg har fått en sms, jeg titter søvndrukken på den og så står det noe så uskyldig som «Hva mente du med bloggen i går?» og jeg SPRETTER ut av senga for å logge på PC for å sjekke om jeg har skrevet noe som kan misforstås – da er det på tide å A) Enten slutte og blogge eller B) ikke lese sms før man har våknet.

Det står jo ikke noe galt i gårsdagens blogg! Det er en hyllest til følelsen «ny jobb», litt innblandet skepsis og nervøsitet fordi jeg tross alt HAR prøvetid og fordi jeg har lært på livets landevei, at det KAN komme ting i veien, OG – viktigst av alt, man skal ikke ta noe for gitt. Sånn. Sånn er det. Det er det jeg mener mellom linjene. Jeg ser jo at det kan virke som om jeg er misfornøyd med noe, eller ikke er ANSATT, men jeg kan avkrefte det første og bekrefte det andre med stående ovasjoner og aplaus!

Sånn fru Engstelig, da har du fått forklart verden at du IKKE mente noe galt med det du skrev, at du bare er glad og lykkelig og fornøyd og har så mye å se frem til at det KLØR av iver på innsiden av hodet! Kan du vennligst gå og kle på deg og ikke sitte og hutre på stua, kun iført pysj og bare tær? Det er ikke SÅ varmt her inne, selv om det er ny isolasjon på loftet. (det er i det minste ikke bare 4 grader (inne), som det var en gang i fjor vinter!)

Kaffe i kroppen, mat til hjernen, fyr i peisen, kos i heimen og biiittelitt pynting med adventstjerne og nips før avreise Hedmarken og førjulebord.

Ha en GOD lørdag, og husk å IKKE bekymre deg for hva andre skal tro og misforstå, det får man bare lettere forfølgelsesvanviddsanfall av. Tro meg.

Galskap.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s