Fru Gladlaks


Herlig! Første arbeidsdag! Bare det å stå opp i dag tidlig, ta bussen (og få sitteplass – ohlala!) hoppe av i Oslo, ta en kaffe i Folketeaterpassasjen og glo på de som hastet forbi (fordi jeg selvfølgelig hadde god tid, mvh fru Ivrig..), hilse på nye og hyggelige medarbeidere, få fin plass ved vindu, helt fersk pc, ny telefon, muffins, blomster og god kaffe! Jeg gleder meg til å stå opp i morgen og gjøre det samme igjen og igjen og igjen. Da har man vel vært uten jobb lenge nok, når slike trivielle ting som å ta bussen hver dag, er noe man gleder seg til.

FIN hyttetur i helgen var det også! Stavern er vakkert, uansett årstid. (bare se på bildet, med litt fantasi kunne det vært fra boka Vinter i Madrid.) Mye god mat, godt drikke og samtaler som var hakket dypere enn Se&Hør-nyhetene. Stiv kuling og snøføyk rundt hjørnene, tur ned til sjøen, røde kinn og varm hytte. I løpet av helgen har jeg til og med fått sansen for fru Stordalen, tenke seg til?! Mirakler skjer viss fortsatt. Gleder meg til neste tur dit igjen – skal tro hvem jeg endrer mening om da? 😉

Men aller aller først gleder jeg meg til å lære ALT det nye jeg skal lære meg, jeg kjenner at hodet er veldig klart til å få påfyll både av det ene og det andre.

Lykken er! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s