Fru Blondere

Nå har jeg lyst til å si alle stygge ord jeg kan altså! Men jeg er jo en godt opprdatt pike fra landsbygda, og de sier jo ikke stygge ting selv om det er trøndelag de kommer fra engang. *host*

Jeg prøver å endre utseendet på bloggen, men det er jo fader meg helt umulig! Har jeg blitt DUM av å gå hjemme i noen måneder? Jeg har da aldri problemer med å forstå logikken i systemet her, men nå går det trill rundt for meg. I tillegg har jeg hatt litt proff hjelp fra Fruen fra Trondheim i dag, men hun forvirret meg jo bare enda litt mer, så det skal bli moro å se hvordan dette blir til slutt..

Men apropos denne Fruen fra Trondheim; hun er vel den søteste fruen jeg vet om (bortsett fra min egen frue da, men hun heter jo konemor) – hun har faktisk anbefalt meg i bloggen sin i dag! Det jo så hyggelig gjort at jeg (selvsagt) blir på gråten bare av å tenke på det. Jeg er muligens tøff i kjeften i skriftlig form, men maken til gråtekone kjenner jeg ikke.

Da jeg skulle hente kona på jobb i går, kom DDE med den berømte «Han kjøre E6» på radioen, og tror du ikke at tårene begynte å trille?? Av DDE?? Jeg må seriøst ha fått meg en smell mens jeg gikk uten arbeid. Jeg har vel ALDRI hatt sansen for dem! Min nærmeste DDE-opplevelse må være da jeg gikk på videregående i Trondheim i -95 og de hadde konsert i gymsalen, og det var pliktig oppmøte av en eller annen grunn.

Men hva var det med akkurat den sangen som fikk meg på grinern i går? At det snart er jul, at han synger om E6, at Drivdalen blir nevnt, at jeg satt og var med på turen i den traileren, helt fra Hamburg til Bodø? At jeg fikk hjemlengsel til barteland? Ett eller annet var det i alle fall.
Jeg er jo rimelig koko som bare engang NEVNER det her ute i den store internettverden, nå mister jeg vel mitt gode navn og rykte for alltid, men på den andre siden så kan det jo hende at alle som leser dette digger DDE? Man vet faktisk aldri. Nå har jeg helgardert meg.
Ha en fin torsdag! 🙂
Rai-rai!

4 kommentarer om “Fru Blondere

 1. Haha, den har jeg blogget om også. Jeg har grått av E6 ved et par anledninger, men bare når jeg har vært gravid. Det har også vist seg at andre oppegående venninner har hatt samme trsite reaksjon på denne sangen, så noe må det være.
  Og forresten, gratulerer me djobb – det er kjempebra!

  Liker

 2. Har aldri vært noen fan av DDE jeg heller, men denne sangen og «Klovner i manesjen» treffer et eller annet i meg også…Så nei du er ikke alene;)

  GRATULERER MED NY JOBB!!!

  PS. Tror vi har en felles venn (Morten/Emil og Samuel), vi gikk i samme klasse på barneskolen og var naboer i Asker.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s