Fru Siste innspurt!


O herlige morgenstund! Til tross for at dette faktisk er min siste frimandag på LENGE, at jeg nå går inn i min siste uke som arbeidsledig slabbedask, sto jeg opp klokka 0730 i dag! Egentlig ville jeg stå opp kl sju, men følte liksom ikke at jeg kunne stå opp FØR konemor, det var litt slemt gjort en mandags morgen når hun må på jobb og jeg bare kan virre hjemme..

TUSEN takk for alle koselige hilsninger både i forbindelse med ny jobb OG i forbindelse med pelsinnlegget mitt på lørdag. Jeg hadde jo litt smånerver for det sistnevnte, så derfor ble jeg veldig glad for at så mange er ENIG med meg! De som er uenig VET jeg jo at det er mange av (det er i allefall de 4500 som gikk i fakkeltog på lørdag. Da BRENNER du virkelig for en sak. Enten det eller så er du veldig glad i fakkeltog.) Tipper under halvparten hadde møtt opp om det var snakk om de stakkars dyra som «jobber» på sirkus, jeg tror faktisk de har det verre enn pelsdyr på VELSKJØTTEDE farmer. Vel, nok om pels, point taken – både her og der.

Til tross for migrene og streikende mage, måtte vi jo feire ny jobb på lørdag! Jeg dytta i meg migrenepiller (ikke helt heldig i kombinasjon med bobler, akevitt og vin, men jeg tøffa meg litt og ga faen.) og dro opp til en av Søstrene som hadde selskapeligheter. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, det er så UTROLIG digg å ha så mange gamle skolevenninner rundt seg på dette lille stedet! Hurra for det altså!

Ikke fullt så hurra i går. Jeg lot meg lure av ei søt ekspeditrise og gitt til innkjøp av neglelakk fra Chanel, i ÅRETS farge må vite, folk har stått på VENTELISTE for å kjøpe den (ble det meg fortalt).. jeg KAN rett og slett ikke tro det… for en NEGLELAKK?? Går det virkelig an?? (jeg blir rett og slett satt ut over folks engasjement. Seriøst. Jeg er sjokkert.) Og jeg henger tydeligvis IKKE med på motenotene i det hele tatt. Ikke har jeg brukt neglelakk med farge siden åttitallet heller, sikkert derfor jeg våknet i går og hadde 10 stk knekte negler i den vakre fargen Paradoxal. Lekkert. Jeg tar det som et tegn.

Nå skal jeg nyte resten av friuka mi og prøve å få unna alt jeg ikke har fått unna på de månedene jeg har surret rundt her. Jeg er glad jeg ikke skrev den lista med ting jeg hadde å gjøre, da betyr det at det ikke var så viktig ettersom jeg ikke husker det! Og så skal jeg sitte i sofan sammen med Pelle og se på fuglene som har fått seg hus fra Hødnebø (mor slo på stortromma, her feires ny jobb med neglelakk og fuglehus – jeg er ganske flegmatisk når alt kommer til alt) og snøen som laver ned.

Ha en FLOTT dag! 🙂

3 kommentarer om “Fru Siste innspurt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s