Fru OVERLYKKELIG!


Jeg tør nesten ikke tenke tanken, jeg tror ikke helt at det er sant, jeg er livredd for å ta noe på forskudd – men jeg har altså liggende en kontrakt på en funklende NY JOBB, her, rett foran meg!! Med mindre referansene mine har noe ufordelaktig å si om meg, noe jeg i mitt hjerte ikke tror de har, (Red: Og som jeg nå har fått bekreftet fra høyeste hold at de ikke hadde!) kan jeg rett og slett bare GRATULERE meg selv meg godt gjennomført og LYKKE TIL i ny stilling som prosjektleder for digitale medier i et spennende kommunikasjonsbyrå i Oslo, som heter Itera Gazette!

AMEN! Og krøss i taket og takk til alle som har sendt meg gode vibber i dag – jeg elsker dere hele gjengen! Hvis noen tror at det skal feires her i helgen, tar dere selvsagt ikke feil – champagnen er bestilt og alle skal få!:)

GOD HELG! 🙂

9 kommentarer

  1. GRATULERER!!!! 😀 😀 Jeg ble rørt jeg, ble så glad på dine vegne 🙂 Dette fortjener du! Kos deg masse, ha ei strålende fin helg 🙂

    Kari

    Liker

  2. Jaaaaaa, endelig!!! Gratulerer, Anne! Det er jo helt fantastisk. Jeg skal feire deg med et glass rødvin i kveld:) (skal ikke se bort i fra at det blir flere)

    Gog helg, vakre:)

    Liker

  3. Her koses det med østers og rosa champagne! 🙂
    Anine; hører du noe bråk i kveld er det bare jeg som står i hagen og jubler! 😉

    Tusen takk for hyggelige hilsninger!! :))

    Liker

Kommentarer er stengt.