Fru Vaskebalje


Da er englene i hus og det synes jeg er ganske trivelig å tenke på. Jeg var jo ganske nervøs i går kveld da jeg skulle slippe dem inn, jeg har jo som kjent en fantasi som overgår det meste innimellom, og jeg var redd jeg skulle kjenne et «gufs» når de gikk inn døra, men dengang EI. Heldigvis. Jeg hadde vel dåna så lang som jeg er om det hadde skjedd.

Snøkrystallene funkler i sola ute, jeg sprengfyrer og er like god inni meg som jeg var i går. Det er fabelaktig å ha en periode nå hvor jeg kjenner at jeg slapper av. Jeg skal faktisk i andregangs intervju i morgen, og har bestemt meg for å kun fokusere og konsentrere meg om det, og det er nok også litt av grunnen til at jeg er litt «myk» om dagen. Går det min vei nå, blir jeg så lykkelig at jeg ikke vet hvilken fot jeg skal stå på – og går det ikke min vei, går jeg på en liten smell igjen, men det var uansett verd det – jeg fikk slappet av litt! (selv om jeg kjenner at jeg er så spent at jeg ikke greier puste ordentlig hver gang jeg tenker på det – og det er OFTE!)

Når jeg ikke glemmer å puste og ikke glemmer å ikke tenke på i morgen, leter jeg verden rundt etter noe så primitivt som en god gammeldags oppvaskbalje! På bildet ser dere kjøkkenet vårt, ikke så stort, og absolutt ikke med plass til oppvaskmaskin – her går det i håndvask. Jeg har lyst på en fin balje som jeg kan skylle kopper og fat i, istedet for å gjøre det under rennende vann (jeg har blitt miljøvennlig og økonomisk i min arbeidsledighetsperiode må vite) men finner IKKE det jeg er ute etter! Jeg vil ha en fin liten firkantet stamp med håndtak, gjerne litt gammeldags og gjerne hvitlakkert og gjerne med ett eller annet blomstermotiv eller skrift på sidene (den skal henge på kanten på benken når den ikke er i bruk, så greit at den er FIN). Jeg vet jo akkurat hvordan den ser ut, inni hodet mitt.. spørsmålet er jo om den finnes? Er det noen der ute som kan hjelpe? Jeg er stort sett dronningen av google og andre søkemotorer, men akkurat nå sitter jeg fast. Og så har jeg ikke tålmodighet til å innom alle nettbutikker for å sjekke.. (akkurat som om jeg har så mye annet å gjøre… men, dere vet.)

Sol i hjertet, sol i sinnet!
Ha en fin dag alle sammen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s