Fru ♥ Jazz


Det ble en ganske seriøs blogg i går gitt, på tide å være litt fjasete igjen da! Kan jo ikke være så alvorlig hver dag, ikke når man sitter her i rosa kjole og hører på Valkyrien Allstars på full guff, ser på sola som skinner og drikker deilig Kaffa-kaffe. Om jobbinlegget i går fungerer, gjenstår og se, men jeg er jo som dere vet utrustet med en god dose TRO på at ting alltid ordner seg. Også denne gang. Bare vent å se!

I dag oppdaget jeg Dag Arnesen Trio, og takk og pris for det, for jeg var ganske muggen i dag tidlig! Jeg hater det at jeg er litt morgengretten. Det burde stått et stort skilt i panna mi med «Ikke snakk til før fått frokost!». Det slår aldri feil. Men det må da gå an å IKKE bli morgengretten fordi om man ikke får frokost med en gang man står opp av senga? Ingen liker vel mat så tidlig på morgenen? Stakkars de som levde sammen med meg før jeg fikk selvinnsikt nok til å forstå hvor mugget kommer fra. UNNSKYLD!

I alle fall, da jeg hadde fått mine daglige rugsprø med geitost (tom for trønderfår og fikenmarmelade – nesten krise!) fått et par hyggelige meldinger på facebook, et busskyssviamobil fra konemor og en smask fra Pelle, var jeg ganske i vater igjen. Og da jeg hørte NYDELIG jazz på Nitimen i tillegg, var jo livet så og si perfekt!

Norske sanger, oppjazzet på en helt utrolig behagelig måte, har du ikke hørt det før og liker jazz MÅ du faktisk skaffe deg albumet (med det fengende norske navnet..) Norwegian Song 3. «De nære ting» og «Pål sine høner» har aldri vært vakrere! Jeg laster sjelden ned album, men dette gikk rett i shoppingkurven. (kr 79,- på WIMP/kr 169,- på CDON.COM – mvh hun som plutselig har blitt så økonomisk) Det var dagens reklame for både det ene og det andre ser jeg, men det får så være.

I prosjekt oppussing går det tregt, jeg har til gode å legge den siste kvadratmeteren på taket (det har jo regnet litt vet dere.. *host*)og jeg har ikke kjøpt en milliliter maling engang. Men i helgen skal vi legge nytt gulv i gangen og på kjøkkenet, så NOE skjer selv om jeg har hatt en liten latmarkpause en ukes tid nå. Det ER ikke så morsomt å gjøre alt alene.. jeg jobber best i kor! 🙂

Ha en STRÅLENDE torsdag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s