Åpen Søknad

I serien «Jakten på jobben» har vi i dag kommet til avsnittet der fru Perez prøver alternative metoder.

Litt forhistorie: Jeg sa opp jobben min som konsulent i et stort Oslofirma før sommeren, noe jeg ikke angrer et sekund på at jeg gjorde. Jeg tok munnen for full, bedriften omorganiserte, jeg begynte i ny stilling og av dette har jeg lært at jeg aldri kommer til å bli god på oppsøkende salg – det er heller ikke noe jeg noen gang vil jobbe med igjen. Jeg skal aldri mer ta en kald telefon for å selge noe! Da jeg innså dette, var det bedre å ta hatten og gå med rak rygg enn å ta feigveien og feks sykmelde seg på ubestemt tid for å lete etter noe annet. Jeg hoppet altså i det og sa opp uten å ha noe nytt og gå til. Like etter ble jeg huka inn til et engasjement i Drammen, men etterhvert fant de ut at de trengte en annen type kompetanse enn min, og dermed sto jeg helt uten jobb.

Siden midten av september har jeg nå letet jevnt og trutt etter noe nytt. Det er mange der ute som gjør det samme, og spesielt i de stillingene jeg søker på – og de stillingene jeg ønsker er heller ikke de det er flest av. Jeg står opp hver dag før klokka ni og jobber meg gjennom alle ledige jobber, sender mailer, snakker i telefonen og følger opp meg selv. Det ER faktisk en heldagsjobb å være arbeidssøkende! I dag har jeg oppdatert profilen min på LinkedIn i håp om å nå ut til noen som plutselig skjønner at de trenger meg. I tillegg har jeg lagt linken på Twitter og nå legger jeg den her, sammen med teksten.

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: ikke nøl med å videresende dette til noen som kjenner noen som kjenner noen som kjenner noen som trenger MEG! På forhånd takk! 🙂

———————

Etter å ha jobbet snart 10 år som prosjektleder/kooordinator innen grafisk/reklame og CRM, vil det forbause meg om det ikke er noen der ute som ser mitt potensiale og har bruk for en spretten trønder med stor arbeidskapasitet!

Ei som er uredd, effektiv, ryddig, strukturert, fleksbel, initiativrik – som kommuniserer og samarbeider godt med medarbeidere, kunder og leverandører, som er over gjennomsnittet opptatt av viktigheten av et riktig og godt språk, som kan mye om grafisk produksjon i alle ledd, som kan sette opp en mailkonto, restarte en server, justere maler i CRM-systemet, og kan å bruke internett for det det er verd.

Som liker å ha mange baller i lufta samtidig, som jobber best og er lykkelig når det er mye å gjøre, som hadde egnet seg i en administrativ stilling pga evnen til å ha oversikt, være litt «tante Sofie» og som elsker å yte god service og gjøre andre mennesker glade og fornøyde, som har høy arbeidsmoral, som ikke synes det er noe negativt i å være en god gammeldags sekretær eller bedriftens ansikt utad.

Som også hadde passet inn i en markedsavdeling pga evnen til å tenke kreativt med et hode fullt av ideer, som elsker å jobbe med ord, bilder og farger og som har oppfølging, kvalitetssjekking og ferdiggjøring innprentet i det daglige vokabularet.

Som er nysgjerrig og har bein i nesa, som er intelligent, skarp og åpen, som stort sett er positiv, smilende og glad, som vet mye om mye og dermed også kan brukes til det meste, som er genuint opptatt av at verden går fremover og av de forskjellige mediene som finnes og som vil komme, som liker å grave i ting og finne nye måter å tenke på, som ser løsninger heller enn problemer.

– og sist, men ikke minst: som er ferdig med oppsigelsestid hos tidligere arbeidsgiver og dermed kan starte i ny jobb i Asker/ Bærum/ Oslo Vest/ Oslo Sentrum ASAP!

Det MÅ ikke være en fast stilling, vikariater og engasjement er også interessant.

Kontakt meg gjerne!

6 kommentarer om “Åpen Søknad

 1. Tusen takk for tips! 🙂

  Oslo Nord ER desverre litt langt unna.. Jeg bruker ca 45min inn til byen med bussen, og jeg vil prøve å unngå bytte til bane, trikk eller buss i tillegg. Den tiden det tar vil jeg heller bruke på jobb! 🙂 Men uansett, tusen takk!

  Liker

 2. Hei,
  der så jeg deg både her og der, på twitter og på blogg, hyggelig hei pust i bakken bare 🙂
  LYKKE til med utfordringene, som regel vokser man på denslags 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s