Fru Vaskepott


Gårsdagens energi holdt seg hele dagen gitt! Jeg satt på gulvet på kjøkkenet og sorterte bulgur, risotto, krydder og hermetikk til den store gullmedaljen, tørket støv og støvsuget i hvert et hjørne (gammel tømmervegg har mange gjemmesteder!) og omorganiserte hyllene.

Jeg fikk endelig bruk for alle vinkassene vi har samlet, så nå står de pent stablet under benken og er fylt med viktige kjøkkenting. Det ser muligens litt rotete ut uten forhenget, men nå er jeg så drittalei det forhenget at enn så lenge får det være sånn. God plass ble det også, jeg dytta litt på benken og vips så ble det et «nytt» kjøkken. Nå skal jeg bare vaske alle vegger og tak, male alt i frisk hvit og så tror jeg jaggu meg jeg skal male vannrørene i en glad turkis farge med høy glans. Bare for å brekke litt, når de først MÅ være på utsiden av veggen. Og en ny liftgardin. Og noe annet smånips sikkert. Jeg greier jo ikke la være..

Når det er klart har jeg bare soverommene igjen. I denne omgang. De skal bli gustaviansk blå, nå har jeg bestemt oss. Jeg måtte kontakte herr Bakke for å høre hvilken farge det var på hyttesoverommet hans, jeg kunne ikke glemme den! Han har forresten kommet med noen nye farger i samme sjanger (for Fargerike); Longyearbyen og Isfjord. OG mange andre fine farger!

Fargerike Asker er forresten en MEGET hyggelig butikk! Vi har vært så forbanna på dårlig service i visse kjedebutikker her i området at det var en FRYD å komme til en butikk der man blir møtt med et smil og et «kan jeg hjelpe deg?» og man får effektiv hjelp og svar på det man lurer på! Man blir ikke møtt av en som gjesper, går i sneglefart mens de klør seg på haka og man formerlig SER kverna går rundt oppi hodet mens de lurer på hva vi mener med det vi nettopp sa og det lyser lang vei at de helst skulle vært et helt annet sted enn på jobb. Heretter handler vi KUN oppe i Skytterveien/Røykenveien! Service betyr faktisk mer for meg noen ganger, enn det pris gjør.

I dag er jeg LEI av å ikke ha jobb. Skikkelig DRITTLEI om jeg må få si det, det KLØR i kroppen av å bare sette meg ned å hyle høyt. Jeg skal la det gå utover ett eller annet her i huset, ettersom det regner og er mørkt og trist ute. Jeg skal sette Silje Nergaard på gull guff, vaske veggene på kjøkkenet og bli ferdig med det! DA bli jeg glad da! Og DA blir konemor glad! Om hun ikke får middag, får hun i det minste et rent og pent hus til enhver tid, og jeg vet hun setter stor pris på det.

Til verket – på med gummihanskene!
Ha en god tirsdag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s