Fru Pyntesyk


Åhoooi, så effektiv på morgenkvisten! Før klokka rakk å bli ti, hadde jeg allerede vasket opp, omorganisert alle kjøkkenhyllene, vasket og hengt opp klær, skrevet viktige mailer til viktige folk og støvsuget hele huset. Nå sitter jeg og lurer på om jeg skal tømme skapene på kjøkkenet og sette alt som ikke brukes, opp på loftet. Det er siste endestasjon før loppemarked. Har det stått på loftet ett år uten å brukes, kan det gis bort. Og det samme lurer jeg på om jeg skal gjøre med skapet på spisestua.

Når jeg begynner å se meg rundt er det jo utrolig mye vi har som aldri blir brukt! Som bare står der og tar opp plass. Og plass er jo noe vi ikke har mest av. Og hvis jeg tar bort noe av det som ikke brukes betyr jo det egentlig at jeg kan fylle på med noe nytt! Jeg klør i fingrene etter å kjøre bort på Holmen og besøke Dorothea igjen, jeg har faktisk hatt litt abstinenser hele helgen når jeg tenker meg om. Men så MÅ jeg jo tenke på det faktum at jeg enda ikke har fått meg ny jobb, og uten jobb ingen penger og uten penger ingen shopping. Føkk. Livet er urettferdig. Tenk så hyggelig det hadde vært med litt nytt nips rundt omkring.

Ved nærmere ettertanke kan det jo hende jeg har noe både i skapene og på loftet som jeg har glemt at jeg har. Det vil i såfall bli en ganske økonomisk løsning på pyntesjuka mi! Og når jeg er ferdig med å rydde og vaske og flytte om på ting og klatre opp og ned på loftet, og sikkert finne andre ting jeg må sjekke mens jeg likevel er der, er jeg sikkert så sliten at jeg ikke orker gå på shopping uansett. Fabelaktig. Jeg er stolt av meg selv.

God mandag! 🙂

2 kommentarer om “Fru Pyntesyk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s