Fru Rosatante


Da var tante Rosa-helga over for denne gang. Å ha en 3,5-åring i hus er ganske så trivelig, spesielt å bli vekket med et forsiktig «skal dere sove lenger nå?» Da er det bare å sprette opp og delta i «bygge hus i sofan»- leken, eller rollespill med drager og sjørøvere og troll som har for lange tånegler og som har spist opp trollmor. Eller prøve å forklare uten å sprute ut i latter, når han spør «du tante Anne, hva heter du?» Og når vi spretter rundt i stua med rosa kronepannebånd og synger skjærende at vi er forheksede prinsesser. God jeg fikk høre at rosa opprinnelig ble brukt til guttene, da får jeg ikke SÅ dårlig samvittighet for at han faktisk liker rosa best av alle farger. Akkurat som jeg har gjort siden jeg var lita, og fortsatt gjør. Han er en fantastisk liten kar, han har så mye fin personlighet i den lille kroppen sin og er så høflig og behagelig at det er bare å ta av hatten for foreldrene som har gjort (og gjør) en fabelaktig jobb.

En GOD helg med bare gode opplevelser for voksne og barn, MYE god mat (med konemor og svoger over grytene, kan det umulig bli noe annet enn godt) god vin og lange og viktige, gode og interessante samtaler ut i de små timer.

Solskinn og nydelig søndagshøstvær, en tur ned til sjøen med lykkelig Pelle som har hatt en å leke med hele helgen, Julie London i høyttalerne, fyr på peisen og helgens aviser som enda ikke er lest. Idyll.

Ha en fin dag, verden! 🙂

2 kommentarer om “Fru Rosatante

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s