Fru Lystig!


NESTEN ferdig med taket! Nå er det bare litt igjen på baksiden, så er vi jaggu meg i mål! Jeg skjønner ikke at jeg trodde dette skulle gå på en helg.. hvor lenge har vi holdt på nå da? En uke, hvis vi komprimerer alle mine halve arbeidsdager? Jaja, samme det da, det blir i alle fall VELDIG fint! Det hvite huset ble plutselig enda hvitere, og når vi er ferdig med alt mikkmakk blir det så godt som nytt. Eller, kanskje bedre enn det var da det var nytt, det ER tross alt fra 1881..

Å legge shingel på baksiden har jeg gruet meg til lenge, der er det nemlig BRATT og minst 4 meter rett ned i bakken. Uten stillas eller andre sikkerhetsgreier og med min hysteriske stigeskrekk er det ikke en bra kombinasjon, men bank i bordet, det har gått bra! Puls i tusen, hvit i ansiktet, tørr i munnen.. fy søren altså, jeg får HELT anfall av å stå så høyt oppe i en stige. Godt det verste er over, nå kan jeg pusle videre uten å holde pusten. Det er et ordtak eller noe lignende som sier at man skal slåss med sine indre demoner, det kan jeg med hånden på hjertet si jeg har gjort i dag.

I går fikk jeg endelig besøkt DOROTHEA på Holmen Senter, og du store min, for et paradis! Det er uten tvil den flotteste butikken jeg har vært i på lenge! Jeg tror vi brukte en time bare på å gå rundt og nyte synet, ønske oss ting og drømme oss bort i alt det fantastiske som var der. Vi kjøpte litt «nødvendig» nips og et skilt vi skal ha på veggen på kjøkkenet, med den passende teksten: «My wife says I never listen to her, at least I think that’s what she said.»

I tillegg til Dorothea oppdaget vi en annen perle på senteret! Butikken «I FEEL GOOD» (bildet er derfra) – Atelier, showroom og butikk i ett, fantastiske malerier og vakre klær, jeg fant så mye jeg har lyst på at jeg har begynt å skrive juleønskeliste kun fra Holmen Senter. Jeg har ønsket meg en skikkelig pelslue (eller bjørnefi**e som den også så fint kalles) lenge, og på «I feel good» hadde de jammen meg akkurat den jeg ønsket meg! Nyyydelig revepels. Ikke helt politisk korrekt, men det gir jeg blaffen i. Jeg orker ikke ta den diskusjonen nå, jeg har vel sagt hva jeg mener om pels i et tidligere innlegg, jeg liker pels og synes de som vil gå med det skal få lov til det.

Nå er det hjemmelaget taco og Robinson her i Askelien.
Ha en strålende søndagskveld! 🙂

2 kommentarer om “Fru Lystig!

  1. Godt å høre at jeg ikke er alene! 😉

    Og en tur på HS anbefales, det er SÅ mange fine butikker der nå, håper virkelig at folk kjenner sin besøkstid slik at de slipper å stenge! 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s