Fru Sure Kameler


Når jeg for en gangs skyld har en GRUNN til å stå opp tidlig, sprette ut av senga klokka sju, pynte meg litt og hutre meg ut i minusgradene, må jeg selvsagt møte noen som tar fra meg smilet. Det er ikke mye som skal til om dagen, gitt.. I dag tidlig før klokka åtte, leverte jeg bilen på verksted for EU-kontroll og på den lille timen jeg var ute blant folk, greide jeg å irritere meg over TRE stykker av de jeg møtte. Det er jo helt uakseptabelt av meg å irritere meg over folk på den måten der, selv om mitt alibi for å irritere meg var dårlig serviceinnstilling.

Det ER lov til å svare pent når man er bussjåfør og noen spør om noe. Det ER lov til å sette samtalen med venninnen på vent når man ser det er kø foran kassa, og det ER lov til å smile tilbake når noen smiler til deg. Dette er jo bare små detaljer til vanlig og jeg hadde antagelig ikke orket hisse meg nevneverdig opp over det engang, men nå? Du store. Snakk om å ødelegge sin egen dag. Gratulerer med den, fru Perez, godt jobbet.

Grunnen til at jeg ble sur, er jo rett og slett MISUNNELSE. Jeg er MISUNNELIG på de som har jobb! Jeg har jo alle følehorn ute når jeg er i butikker, jeg tenker «sånn hadde ikke jeg gjort det» og «det der hadde jeg gjort bedre». Forferdelig blærete oppførsel, det har jeg heldigvis vett nok til å se, men når man har jobbet med kundeservice i en eller annen form i 15 år og i tillegg har mange meninger om hvordan ting skal gjøres, blir man kanskje litt skadet? Det ER lov til å ha dårlige dager, og det ER lov til å bli oppgitt over kunder som stiller helt koko spørsmål eller oppfører seg som drittsekker (jeg gjorde IKKE det altså, jeg var bare meg selv i rosa kjole og smil om munn, jeg lover!) Folk som jobber i serviceyrker må svelge utrolig mange kameler på en dag, det er jeg klar over, men samtidig så ER jo det en del av jobben! Jeg hadde gladelig spist en hel kamelkolonne nå, bare jeg hadde hatt en jobb.

Vel. Noen dager er ikke like glade som andre. Livet mitt er jo en berg-og dalbane om dagen, jeg får vel bare venne meg til det. Jeg håper bare ikke at Sura og Arrogant setter alt for dype spor i meg mens jeg venter på åpenbarelsen, det hadde vært krise faktisk.

Lykken er at det er helg, det ligger biiiiiittelitt snø i hagen, sola skinner, jeg har under en halv takside igjen og det får jeg gjort ferdig i dag, og så er det bare den andre siden igjen men den tar jeg sammen med konemor i løpet av helgen. Jeg ser utsikter for en bedre middag og en flaske vin i kveld. Det er en god trøst på en sur dag, i tillegg vet jeg jo at bare jeg kommer meg ut og opp på taket, blir jeg bli som ei sol igjen.

Så – ut med meg!
God fredag! 🙂

En kommentar om “Fru Sure Kameler

  1. Huffda, sånn en lei avslutning på uka da! Dårlig service og arrogante folk kan gi full tenning! KOs deg med vinen du, og glem livets små ergrelser……..og ha en god helg! Hege

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s