Fru Husmormuskler


I dag har jeg faktisk vært oppe på taket i seks timer, og det kan man si kjennes både her og der! Fingrene er så stive at jeg må skrive litt for å varme dem opp igjen, overarmene er helt utslitt, ryggen er krokete og knærne mine er store og røde. Men hva gjør man vel ikke for å få det fint til slutt?

Nå er straks taksiden ut mot veien ferdig, og jeg har gjort ALT helt selv! Ganske stolt altså. Det gikk en dame forbi her i dag, som stoppet, klappet i hendene og sa at jeg var kjempeflink – hun syntes det var SÅ flott å se en DAME ligge på taket og jobbe. Dame og dame fru blom, jeg hadde tjærelim på nesa, musefletter og lua på toppen litt sånn som Oddvar Brå hadde. Men for all del, jeg sugde til meg hvert ord og sto på litt ekstra etter at hun hadde gått – skryt er alltid fint å få!

Jeg var innom jobbmessa i kulturhuset en tur også, ikke i arbeidsklær vel og merke, en kjapp makeover så var jeg klar. Jeg vet ikke helt hva jeg hadde forventet meg, men jeg var registrert hos alle vikarbyråene som var der fra før, og på McDonalds har jeg ikke lyst til å jobbe. Det var så mange folk der at det var nesten umulig å komme seg frem til de som sto på stands, og de som kom seg frem til bordene, virket mer opptatt av å putte gratisgodteriet som sto der, i lommer og vesker, enn å undersøke hva de kunne tilby av jobb.

Nå generaliserer jeg STORT her, men jeg følte meg helt malplassert og fant ut at jeg fortsetter letingen hjemme i min egen stue. Tror det er mer effektivt for meg gitt! Men for all del, messen er sikkert helt flott for mange! Mulig jeg er sær og arrogant og hovmodig og trodde det ville være som å ta en runde på BI og prate om markedsføring og jobber i de store konsulentfirmaene. Så feil tok jeg altså. Jeg har nok ikke helt vent meg til å være en del av NAV-systemet, men jeg har neimen ikke tenkt å bli vant til det heller!

Får jeg ikke jobben jeg vil ha med det første, kan jeg vel alltids begynne som håndverker?
Så lenge det er håp er det håp sier jeg bare.

God torsdag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s