Fru Taktekker


Det blir mye takprat her nå, men i og med at jeg nå anser dette for å være jobben min om dagen, må dere bare holde ut. I dag fikk jeg ånden over meg, etter å ha hatt fri et par dager. På med stillongs, topplue og arbeidsklær og opp på taket.

Arbeidskarene som holder på med gang- og sykkelveien rett utenfor her, har i dag vært mine forbundsfeller og vi har hilset og nikket og vært litt dus uten å si et pip til hverandre. De holder på med muren, skravler litt med hverandre og tar en rullings mellom slagene, mens jeg har lagt shingel, kjeftet på Pelle og plystret litt med snusleppa mi. Strålende sol er det også, og en bitteliten bris – akkurat ivrig nok til at alle de små asfaltbitene som faller av shingelen, fester seg til lipglossen min. Jeg er jo litt Maria Montazami når det kommer til lipgloss, jeg går altså ikke uten.

I morgen kommer svigerfar for å hjelpe meg med vindskier, takrenner, beslag og slike ting som jeg ikke har lyst til å styre med alene. Selve takleggingen går jo som smurt, jeg er litt øm på knærne, og de lange neglene mine får litt juling, men for all del.. det kunne vært verre. Frisk luft i litersvis, røde kinn og stive muskler. Jeg kjenner i det minste at jeg lever! I tillegg skal jeg i morgen på JOBBMESSE i Asker Kulturhus, det KAN jo hende det er noe spennende der? Tenk om jeg kunne fått en jobb HER, i Asker? Det hadde vært fabelaktig faktisk.

Det går litt tregt på jobbfronten, men i og med at jeg søker jobber med en gang de blir lyst ut, får jeg bare smøre meg med tålmodighet og vente til søknadsfristen har gått ut før jeg begynner å mase. Det er i alle fall ikke mitt engasjement det skal skorte på! Jeg har faktisk ÅTTE spennende søknader ute akkurat nå, hvis jeg ikke får en eneste en av dem, da må jeg endre taktikk. Jeg nekter å tro at det er mine kvalifikasjoner det er noe galt med, men mulig jeg må omformulere søknadstekstene litt slik at de legger merke til meg med EN gang? Noen som har noen tips? Jeg tror jo selv at jeg kan «alle» tips og triks når det gjelder slikt, i og med at jeg har jobbet med rekruttering og skrevet noen søknader selv opp gjennom årene, men jeg er ikke mer arrogant enn at jeg gjerne tar imot råd fra andre. På forhånd takk! 🙂

Ha en fin dag – og snart kommer snøen!
HURRA! 🙂

3 kommentarer om “Fru Taktekker

  1. Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til http://www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' 🙂 Da kommer siste poster opp!

    Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet 🙂

    Klem Jorid – Noe på Hjertet

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s