Fru Kaffekjerring


Åhooi, en bitteliten koffeinoverdose kanskje? For å finne ut hvilken av alle de maskinene jeg har til å lage kaffe med som er den beste, har jeg i dag prøvesmakt litt for mye. Kaffetrakterkaffe, nespressomaskinkaffe, presskannekaffe og perkulatorkaffe. De som sier at kaffe ikke har noen virkning, har virkelig ikke prøvd det skikkelig ut på seg selv. Enten det eller så er de immune på en eller annen måte. Nå banker hjertet litt for fort, synet er bittelitt virrete, hendene skjelver litt og jeg er rett og slett kvalm. Hvoran behandler man koffeinsjokk? Drikke MYE vann regner jeg med, spise litt? Prøvde å finne det ut på nettet, men for en gangs skyld fant jeg ikke noe svar.. muligens er jeg litt ukonsentrert?

Hadde denne overdosen enda gjort meg så rastløs at jeg måtte GJØRE noe, men neida, i dag har latmarken tatt meg skikkelig og jeg sov til og med til klokka halv ti.. det har jeg ikke gjort på flere måneder, i alle fall ikke midt i uka. Shingelen og taket ligger og venter på meg og jeg burde gått ut for å gjøre det ferdig, men jeg må tenke litt mer på det tror jeg. Det er mye hyggeligere å lese Jane Eyre, fyre i peisen og pjuske med Pelle.

One of these days. Det er ikke noe stress. For øyeblikket er alle dager like, og da er det ikke noe å mase med egentlig. Det jeg ikke får gjort i dag, får jeg gjort i morgen.

Jeg tillater meg å ta en fridag fra fridagene.
I morgen er alt så mye bedre – og jeg kan drikke mer kaffe.

2 kommentarer om “Fru Kaffekjerring

 1. hvilken kaffe vant den store duellen?
  Ps, liker godt ordtaket : det jeg ikke får gjort i dag, det får jeg gjort i morra 🙂
  Å fridag fra fridagene, høres deilig ut, flinke taklegger damer trenger det!!

  klem fra vollensøstra 🙂

  Liker

 2. Haha, det er det som er det mest irriterende, jeg greier ikke bestemme meg for hvilken som vant! Alle er gode på sin måte, det kommer mest an på kaffetypen tror jeg. Men jeg elsker perkulatoren! Den lager perfekt varm kaffe! 🙂

  TAKK for oppmuntrende ord, søster! Gleder meg til å se deg snart!:)

  Klem!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s