Fru Fornøyd


Det var helga si det tenker jeg! Lillebror med kjærste og hund kom fredag kveld, lørdag morgen kom svigerfar og svoger, og jammen dukka lilleøster opp også utpå dagen – komplett takarbeidslag! Det tok litt lengre tid enn planlagt selvsagt (det er jo bare i mitt hode at alt er ferdig på null komma niks) så det må legges inn et par arbeidsøkter denne uka også. Men det er greit. Jeg ser at at det blir fint – da er det verd å stå på litt ekstra!

Taket over spisestua byttet vi helt ut. Da vi rekogniserte, så vi at det var bølgeblikkplater på tilbygget (spisestua) og DET kan vi jo ikke ha. Så av med platene, av med shingel som selvsagt lå UNDER platene, av med rupanel og musespist isolasjon, støvsuging av hver krik og krok, på med fuktsperre, ny isolasjon (dobbelt så tykk) nytt rupanel og fersk og fin shingel. Shingelen la konemor og jeg helt alene i går, vi var ganske stolte da vi var ferdig, selv om det ikke akkurat er noe kjernefysikkforskning å få til. (i og med at vi ikke kjenner noen andre jenter som holder på med dette en søndags formiddag, er det lov til å være stolt!)

Resultatet ble ganske så fint, og nå sitter jeg her i spisestua og kjenner at det har blitt både varmere og lunere. Så og si hele resten av taket er igjen men det er fort gjort nå som vi kan teknikken! Jeg kommer herved til å ligge på taket hele uken, men jeg får heldigvis hjelp til å legge beslag og vannbrett og gudene vet hva alt heter.

Tenk så lang tid dette hadde tatt om jeg ikke var hjemme om dagen! Hell i uhell. Jeg tror forresten også at det denne uken kommer til å skje noe spennende hva gjelder jobbsøkinga mi, jeg føler det på meg. Verdensmesterskapet i optimisme er enda ikke over!

I dag er forøvrig den store kakedagen. Jeg fyllte 38,5 år på lørdag, i går var det 20 år siden jeg fikk lappen og i dag har mamma og pappa vært gift i 35 år! Dette må selvsagt feires, i tillegg til at vi har fått nytt tak på spisestua – perfekt mandagssyssel!

Ha en fin dag! 🙂

2 kommentarer om “Fru Fornøyd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s