Fru Surpomp


Åhoooi! Over 10 000 som har vært her inne jo! Det er verd en kakebit!
Spesielt i dag som jeg har stått opp på helt feil fot og er så mannevond (i ordets rette forstand) at jeg faktisk har måtte vaska hele huset OG tørka støv for å roe meg ned. Jeg har drømt så mye ekkelt i natt, og pratet så høyt og så mye, at jeg har våknet av min egen stemme og stakkars konemor har hysjet på meg flere ganger uten hell.

Jeg våknet etter en drøm der jeg hadde klemt flat balla til en kar i døra, fordi han prøvde å voldta meg. Deretter dro jeg ham i utstyret ut på gata og ba ham pelle seg til helvete. Det KAN være grunnen til at jeg er litt temperert i dag.. følelsen sitter igjen i kroppen og jeg er forbannet.

Ettersom jeg har vasket ferdig og gjort slike interessante husmorting, sitter jeg nå og klør meg i hodet for å finne ut andre viktige ting jeg kan gjøre. Jeg ser jo lang vei at jeg er så ironisk som det går an å få det til, men for all del, jeg kan vel ikke BARE være solskinnsbolla jeg heller.

Men, det går jo over. Jeg orker jo ikke engang begi meg inn på rødstrømpediskusjoner og andre sinnatanker jeg sitter og plager meg selv med pga nattens drømmer, da kommer vel ett eller annet moralpoliti og arresterer meg. Jeg får ta meg en kaffekopp og det kakestykket jeg kjøpte i går, blir jeg ikke blid av det får jeg ta på joggeskoa og løpe en tur i skogen, sparke i noen trær og hyle litt – DET hjelper sikkert.

Temperert eller ei, ha en god helg alle sammen! 🙂

3 kommentarer om “Fru Surpomp

 1. Hei solskinnsbolla… ♥

  ville bare ønske deg en deilig
  helg, og håper du får av deg litt sinne før
  konepone kommer..

  Det er veldig moro å lese bloggen din..
  jeg ler masse..

  jeg har akkurat lært meg å lage ♥ så jeg lager en hel linje til deg:
  ♥♥♥♥♥♥♥
  ok.. det ble litt kjedelig … men du fikk mange! ( flere enn noen andre!!! )

  tatta

  Liker

 2. Det er helt utrolig hvor hyggelig det er å få slike fine hjerter fra folk man bare «kjenner» her inne i bloggverden! Tusen takk, og rett tilbake til deg! ♥♥♥♥♥ Du fikk meg i godt humør igjen!

  Klem!:)

  Liker

 3. perfekt!! nå har jeg lest og kost ( kost ? kosa meg ? ) vel.. hatt det gøy!!! her inne..

  Du har iallefall fått meg til å le.. nå skal jeg reise å hjelpe en venninne som desverre har fått finn.no sjuka, og vi har dessverre en stor varebil så jeg må hjelpe å hente!! ♥
  ok.. en til ♥

  trevlig helg og mysig kveld
  ( svensk eeer fiint )

  shcnakkes!! ♥ ( klarte ikke la være… ) ♥

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s