Fru Ivrig


Tidlig oppe i dag, jeg tror jeg er så spent på om jeg får jobben at jeg ikke greier slappe av. Det er jo en uke til jeg hører noe, så skal jeg være SÅ gira i flere dager, kan det jo bli interessant… male soverommet da kanskje? Eller gjesterommet? Eller kjøkkenet? Eller fjerne mosen på taket sånn at det er klart til vi skal legge på nytt neste helg? Ingen av delene frister kjenner jeg. Det er jo liksom ikke bare å ta frem en malekost, det er så forbarska mye styr rundt – maskeringstape, plastikk på gulvet.. bla. bla.. dere vet. Det er forberedelser og mekking. Nei det har jeg ikke tålmodighet til i dag. Tror jeg. Kanskje jeg bare skulle kjøre på? Åherregud, går det an å være mer vimsete?

Grunnen til oppussingslyst er at vi i helga var på besøk hos fetteren min og den søte kona hans, og de bor på hennes gamle hjemgård som de holder på å pusse opp. Det er så FINT hos dem at jeg klødde i fingrene da jeg gikk derfra. Fint pusset opp, gammel stil, tatt vare på mange gamle møbler og ting fra gården, gode farger på veggene, nydelig gulv.. alt sammen satt sammen til et hus som fortjener en plass i et interiørmagasin spør du meg! Bildet her er fra kjøkkenet der de har valgt en slags oliven/mosegrønn farge som passet SÅ godt inn blandt bredt, mørkt gulv og skiferpipe! Et grønt kjøkken har jeg aldri møtt før tror jeg, men det var rett og slett veldig fint og fikk meg til å vurdere det selv. Her er jo alt hvitt og brunt, greit å kunne bryte litt kanskje? Må tenke litt på dette.

Soverommene våre er jo et evighetsprosjekt. Jeg (eller vi, da.. vi er tross alt to) greier ikke bestemme oss for fargen. Vi har prøvd en del av de populære kaffe latte osv, men greier ikke helt slå oss til ro med dem. Veggen på soverommet ser ut som den har flekktyfus etter alle prøvene. Nå er jeg mer på en eller annen lavendel-variant og hvitt, er ikke det fine farger på et soverom da? Ikke iskaldt, men litt svalt?

Gjesterommet skal få en blåfarge (sammen med hvite vinduskarmer og en hvit vegg) og jeg leter etter den perfekte der også. Jeg vet hvordan den ser ut, jeg bare aner ikke hva den heter. Den er blågrå`isj i alle fall. Vi lånte en interiørhyttedrøm i Stavern for noen år siden, og der var fargen brukt på ett av soverommene.. jeg får vel krype til korset og spørre herr Bakke om fargevelaget sånn at jeg kan få gjort meg ferdig her.

Før denne rosa bloggen nå blir en interiørblogg ( As if! Jeg hadde aldri greid å holde meg til kun ett emne selv om jeg er supermisunnelig på alle de vakre interiørbloggene som finnes der ute! Det er så utrolig mange FINE hjem! Og så flinke folk er til å ta bilder! At ikke de blir oppdaget av en eller annen talentspeider er helt ubegripelig for meg faktisk, jeg får jo lyst til å flytte inn i annenhver interiørblogg jeg leser.) skal jeg faktisk måle opp gjesterommet, bli enig med meg selv om hva som skal hvor og ta meg en tur for å kjøpe maling. Nå er det bestemt, er det ikke fantastisk? Det er en perfekt maledag, mørk og regnfull og kjedelig.

Hopp i det! Og kona mi: jeg LOVER å ikke søle utover hele gulvet. Eller slå flere spiker gjennom døra…
– tror jeg.

Fin onsdag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s