Begeistret!


Fabelaktig dag! Jeg har vært i jobbintervju og jeg har Den Gode Følelsen i magen, og den vet jo alle at man ikke skal kimse av! Hvis det ikke går min vei nå, er det rett og slett fordi de jeg var hos synes at EN eneste person her i verden er bedre enn meg på ett eller annet, eller gjorde et bedre inntrykk enn meg og da sier jeg gratulerer til vedkommende – det var deg vel unnt!

Jeg liker denne kampen, det var godt å komme seg ut og selge seg selv litt igjen! Jeg får alltid en liten selvtillitsboost av å gå i intervju. Man blir jo spurt om hva man kan og ikke, sterke og svake sider osv, og det er jo greit med en oppfrisking av og til. Og så bli jeg alltid like overrasket over hvor mye jeg egentlig kan – og hvor mye jeg kan om hvor mye forskjellig!

Denne gangen er jeg rett og slett litt overpositiv, så jeg håper jeg ikke går på en smell. Jeg har skikkelig lyst på jobbben! Det er rett og slett litt midt i den populære blinken når det gjelder både reisevei, arbeidsoppgaver, utfordringer, produkter (Ikke minst! Himmelrik!)og mennesker. Jeg kan se for meg meg selv på det kontoret, jeg har allerede satt igang mange prosjekter i hodet mitt! Farlig, farlig… nå leker jeg med ilden – tenk om jeg blir skuffet…

Æsja, det får jeg pokker i meg bare ta om det kommer! Enn så lenge har jeg trua på meg selv. Kryss alt dere har og send mye god karma, jeg får vite i neste uke hvor jeg ligger i løypa.

Ha en strålende tirsdag! 🙂

4 kommentarer om “Begeistret!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s