Fru Skravlekjerring


I dag har konemor og jeg vært så flinke at vi fortjener et glass vin midt i uka! Kona har tatt et par høstferiedager i og med at jeg henger her hjemme og gjør ugang, slik at det ikke blir alt for mange forandringer, ommøbleringer og impulskjøp av nips. Skulle nesten tro hun kjente meg, gitt..

Dagen startet med søknadsskriving og gjennomgang av alle ledige stillinger i hele Asker, Bærum og Oslo. Det er egentlig ikke så mye spennende der ute har jeg funnet ut, men det lønner seg definitivt å følge med med argusøyne, plutselig dukker det opp noe jeg bare MÅ søke på. Og så hender det jeg ombestemmer meg på noen som har ligget ute noen dager. Det er akkurat som om de må godgjøre seg i hodet mitt. Helt flott det, da søker jeg i alle fall ikke ukritisk på alt som er!

Det som er mest spennende er prosjektlederstillinger, det er jo det jeg KAN og jeg har funnet ut at jeg skal holde meg ved min lest og bruke den kunnskapen og de evnene jeg har til å bli verdens beste prosjektleder! Og jeg som trodde jeg skulle finne meg noe HELT annet enn det jeg har gjort de siste ti årene? Så feil tok jeg. Prosjektledelse, koordinering, administrasjon, skriving, digitale medier, sosiale medier, CRM, markedsføring, grafisk produksjon, print, pakk, trykk, farger, DM`er, reklame, papirtyper, fonter, design… alt det der betyr mer for meg enn det jeg trodde. Det var nok bare det at jeg fikk nok av visse ting her i vår som gjorde at jeg trodde at jeg burde sjekke ut noe helt annet. Akkurat nå savner jeg lukten og følelsen av papirtyper, idèmyldring, trykkerikjemikalier og, tro det eller ei, lukta av FOLIE! Jeg har jo vært noen år i skilt- og bildekorbransjen, mulig jeg har blitt løsemiddelskadet? Det gjør ingen ting, jeg tror jeg er rar uansett om det er løsemidlene eller ikke sin skyld.

Nå vet i alle fall du som leser dette hva det er jeg kan og er flink til, så vet du om noe, er det som sagt BARE å si fra! Jeg tror jeg er den fødte organisatør, jeg liker å styre og holde på, ha hundre baller i lufta på en gang, stresse litt, småkjefte litt på ting som ikke blir gjort, please andre, gi god service (noe av det aller verste jeg vet er dårlig service, enten det er i butikken, i telefonen, på kundeservice eller på biblioteket. Det er antagelig noe av det som får meg til å tenne mest av alt. Liker du ikke jobben din, finn deg noe annet, så lenge du har en servicestilling skal du levere!) tenke ut nye måter å gjøre ting på, smile og være hyggelig og jeg ser sjelden problemer – det finnes alltid en løsning!

Ok, jeg har ikke en eneste bachelor å vise til, men jeg har mange års erfaring som i alle fall JEG synes veier opp litt. Jeg skulle selvsagt ønsket at jeg hadde gått tre år på NMH istedet for bare ett, men jeg var mer opptatt av å jobbe enn å sitte på skolebenken. My bad, men til mitt forsvar har jeg lært ganske mye i de 15 årene jeg har jobbet. Jeg har også lært at man ikke skal disse andre, og det er IKKE meningen å rakke ned på de som går mange år på skole, så er DET sagt! Jeg heier på dere! Det jeg mener er at det HENDER at erfaring (og uskolerte ambisjoner?) er like så viktig, feks i møte med nyutdannede. I alle fall i de jobbene JEG ønsker meg. Ok?

Nå skrev jeg meg helt bort fra det jeg egentlig skulle skrive. Jeg kan vel føye til engasjert også, i denne «innsalgsbloggen». Og sosial. Og bitte litt skravlete. (Det har jeg etter mormor og det synes jeg er flott!) Og så kan jeg vel nevne at jeg er flink til å rose meg selv og innimellom tro at jeg er helt fabelaktig, men pokker heller, jeg gjør heller det enn å tro jeg ikke er verd en dritt.

Det jeg egentlig skulle skrive om var at vi har ENDELIG fått lagt den helvetes musenettingen rundt HELE huset! Jeg har ligget på ryggen i flere timer, blant edderkopper og musedritt, stiftet fast nettingen mellom muren og plankene rundt hele kåken, og den musa som greier å lure seg opp på loftet nå, den skal jaggu meg bare få bo der!

Nå er det film, te og stearinlys her i heimen! Og det lille glasset med vin, det holdt jeg på å glemme, bevares.

God torsdagskveld! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s