Fru Gladjente!


I dag har jeg vært hos kusina mi som venter barn i november, og det var SÅ koselig å se henne med den store magen! Jeg begynte selvsagt å grine med en gang jeg så henne.. jeg er helt umulig! Gravide venninner og bryllup, jeg garanterer at tårene bare pipler frem, helt uten kontroll. Hun var i alle fall helt nydelig med den fine magen sin, og jeg gleder meg til å hilse på en liten tass som absolutt skal få lov til å komme hit til tantene på Vettre når som helst! Mandag var jeg på IKEA sammen med en venninne som fikk ei jente i sommer, og til uka skal jeg besøke en annen god venninne som venter barn nå i oktober. Det yngles rundt oss på alle kanter, jeg elsker det!

I tillegg til å oppleve gravide mager og vakre venninner, har jeg funnet ut at jeg har en ganske stor omgangskrets med SNILLE mennesker rundt meg! I og med at jeg er «bittelitt» på jobbjakt om dagen, og de fleste har fått det med seg, kommer det mailer, sms og telefoner fra venner og venninner som kjenner noen eller som kjenner noen som kjenner noen som kanskje trenger meg, som sender linker til jobber de synes jeg skal søke på og som pepper meg opp når jeg tror jeg ikke er kvalifisert, og det er HELT utrolig at de engasjerer seg i meg på denne måten! Jeg føler meg så heldig som har alle disse nydelige menneskene i livet mitt. Tusen takk altså, jeg setter utrolig stor pris på dere alle sammen!

Og som om ikke det var nok har jeg i dag vært og snakket med en kjempehyggelig dame i et nystartet bemanningsbyrå i Asker, og nå er jeg helt overbevist om at det kommer til å ordne seg med både det ene og det andre. Den NAV-registreringen jeg styra med i går, bare kan ligge der og slappe av litt. Jeg har ikke til hensikt å bli en del av det systemet!

Der ser dere, det lønner seg å være positiv til det meste, da ordner det seg alltid! (Ok, det HAR ikke ordnet seg, men nå er jeg hellig overbevist om at det gjør det – jeg er i alle fall på god vei!)

I tillegg har jeg fått låne gressklipperen til en av Søstrene, så nå er plenen kortklippet og fin og klar til vinteren. Da er det bare igjen å skrive et langt og innyndende (og profesjonelt selvsagt!) brev til mannen som eier den veggen av skog på nedsiden av huset vårt om at den bør ( i det minste!) tynnes ut og at de trærne som er ca 100m høye nå, må ned. Det er forferdelig trist (og ganske irriterende) at det er som det er og nå kjenner jeg at nok er nok. En høststorm, så er jeg overbevist om at ett av de trærne knekker og faller over huset vårt. I tillegg er det alt for mange timer med skygge, ingenting tørker ordentlig og terrassen og hagen er alltid full av løv. Har noen erfaring med slike saker, er jeg VELDIG glad for tips og triks! For uten om dette er jeg strålende fornøyd med alt; hus, konemor, venner, familie, hund, bekjente, livet og kjærligheten!

Ha en GOD onsdagskveld! 🙂

En kommentar om “Fru Gladjente!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s