Fru Jobbsøker


Nå må jeg ha en liten pause og skravle litt på bloggen. Jeg har sittet med nesa inne i pc`n siden jeg sto opp i dag. Når jeg tenker på at jeg forsov meg og ikke sto opp før halv ni, så er det likevel mange timer! Forsov meg eller…? Hva forsover jeg meg til egentlig? Mine daglige rutiner? Stå opp, slå på pc, spise frokost og drikke kaffe, lese aviser, sjekke mail og så smurfe verdensveven rundt på jakt etter drømmejobben? Det må være det. Det er dette som er min arbeidsdag nå. Jeg har til og med arbeidstid mellom åtte og fire.. Jeg tror det er viktig å ha det! Jeg nekter å bli en SKIKKELIG arbeidsledig slabbedask som sover hele dagen og ser trash på tv eller spiller dataspill hele natta. Det er vel ikke noe overhengende fare for det egentlig, ganske bortkasta tanke til og med.

I dag har jeg i først brukt ca tre timer på å registrere meg på NAV sine nettsider, sånn for sikkerhets skyld. Jeg er nå, pr definisjon, arbeidsledig. Og for å sikre den økonomiske delen er det vel ganske smart å bite i det sure eplet og registere seg. Jeg sier det sure eplet, fordi dette er noe jeg har prøvd å unngå. Jeg vil ikke være avhengig av NAV, selv om jeg har betalt min skatt med glede i 20 år og egentlig ikke bør ha dårlig samvittighet fordi at jeg må få støtte fra dem, men jeg synes det uansett jeg da. Jeg vil for pokker greie meg selv! Men jeg går heller på NAV enn å stå på Shell og selge grillpølse. Da har JEG i det minste friheten til å bruke tiden på å finne den jobben JEG vil ha! (Ikke noe galt med grillpølsesalg altså, jeg er glad gillpølseselgerne finnes jeg, men JEG vil ikke bli en av dem – og ikke noe galt om NAV heller, ikke enda, men jeg tviler på at de greier å finne jobben jeg vil ha like kjapt som jeg kan gjøre det selv?)

Jeg håper jo selvsagt at jeg skal slippe å få noe fra NAV, men nå har jeg i alle fall alt i orden hvissomatte. Bare det å registrere seg er jo en heldagsjobb! Du store allpakka, jeg burde begynt å JOBBE i NAV faktisk, for å få dem til å implementere et litt ENKLERE og mer bukervennlig system for registering! Helt utrolig. Det er om et stort antikvarisk arkivskap med støv på.

Som om ikke tre timer med NAV-reigstrering var nok: nå har jeg brukt tre timer på å skrive en søknad! Tre timer eller? Jeg har aldri lagt så mye arbeid i en søknad før, så som du skjønner er det en jobb som er veldig viktig for meg, dette tror jeg er ganske nært helt perfekt både jobbmessig og interessemessig. Jeg mangler høyskolebiten, men håper erfaring teller like mye.

Jeg tror jo alle jobber jeg søker på er drømmejobben, og på en måte er det ganske greit å være så (naiv og blåøyd?) og KLAR på en ting, men jeg skjønner jo at du som leser dette sikkert synes at jeg er litt rar. At jeg er litt koko som flyr på en rosa sky flere ganger pr dag fordi jeg har store forhåpninger og drømmer om en sak, og er overbevist om at det er DETTE jeg har ventet på eller lett etter. Jeg er enig med deg. Jeg ER litt rar. Men på den andre siden så kommer jeg jo ingen vei i livet ved å IKKE være positiv og ha drømmer og forhåpninger, så da faller jeg heller litt på ræva et par ganger enn å aldri gjøre det. Og så får du som leser heller synes at det er mange armer og bein og roping av ulv-ulv litt for ofte.

Nå skal jeg forstette jakten og det er mye mulig jeg roper om en ny ulv i morgen, så er du advart! 😉

Ha en strålende tirsdag, her nyter vi varmen både fra sola og fra nyisolert loft!

En kommentar om “Fru Jobbsøker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s