Fru Blondie


Jeg trodde jeg var ferdig med snørr jeg nå, men der tok jeg feil gitt! Her er det tydelig vis gratis påfyll og også litt mer fargerikt enn forrige gang. Nydelige greier. Jeg brude nesten sykemeldt meg! Åh, nei.. det stemmer det, jeg har jo ingen jobb… men da er det jo ikke noe problem!

I går fikk jeg endelig klarhet i at jeg ikke er helt ved mine fulle fem, så det burde ikke overraske meg at jeg våknet i dag og var helt tett i luftveiene igjen. Jeg truet konemor til å aldri si dette til noen – og så legger jeg det ut selv, men da er det i allefall jeg som driter meg ut! Biiiiig difference.

I går dro jeg til Clas Ohlsson for å kjøpe klokkeradio til min kjære kone, fordi jeg er SÅ lei av den telefonvekkerlyden hennes. Og så trykker hun OFTE på feil knapp slik at hun forsover seg litt og må stresse ut av døren. Og da blir jeg stressa og må stå opp jeg også, og jeg trenger jo ikke stå opp engang! Jeg fant en flott klokkeradio (kostet bare 99,- og fikk mer til overs nemlig!) så i dag våknet vi til værmeldinga på P1, perfekt oppvåkningsstemme og program for to snart middelaldrende damer. Jeg sto jo bare opp jeg også, så det var jo ingen vits i å bytte vekkerklokke sånn sett, men jeg har jo ikke tenkt å være arbeidsledig slask resten av mitt liv. En vakker dag vil jeg også sette pris på den klokka.

Mens jeg var der på Clas Ohlson (og fikk mer til overs) fant jeg en trådløs FM-radiosender til bilen! En sånn smart liten dings til å putte inn i sigarettenneren. (kan noen forresten fortelle meg om det fortsatt finnes sigarettennere i nye biler? Er det fortsatt bilde av en sigg på dem? Og HVORFOR blir de laget? Ingen røyker i bilen lenger!) Det var jo perfekt for oss, som greide å knekke antenna i vaskeautomaten her om dagen! Med en sånn dings trenger man jo ikke antenne. Veeeldig smart. Og så kan man bruke den til MP3-spiller også.

Fornøyd med kjøpet satte jeg den inn i sigarettenneren og ingen ting skjedde. Jeg trykket på knapper og skrudde på knotter men det kom ikke en lyd, så jeg fant ut at jeg skulle vente på kona (hun er litt mer teknisk anlagt enn meg). Da jeg viste henne min nyinnkjøpte dings, så hun bare på meg, og jeg SÅ at hun tenkte at «åjsann, nå har det rabla for deg..» Jeg skjønte plutselig at jeg muligens ikke helt hadde tenkt gjennom det jeg hadde kjøpt, og fikk det bekreftet da hun sa: «Tror du at radioen er koblet til sigarettenneren?» DER var det. DER var det jeg ikke hadde tenkt på! (Fordi jeg har så mye snørr i hodet at det ikke fungerer, det er jo kun derfor selvsagt.) Jeg trodde seriøst at det bare var å dytte pluggen inn i sigarettennerhullet, slå på dingsen og så ville den fungere som en eller annen form for satelittsender eller gudene vet egentlig hva jeg hadde tenkt. Det var i alle fall ikke så enkelt. Så om noen har lyst på en dings, er det bare å si fra, jeg vil ikke se den mer! Den er en stadig påminnelse om min indre blondine. Mulig den funker som MP3-spiller, men det nekter jeg å finne ut av.

Dette slår nesten blondinehistorien min om tampongene. Det kom jo slike flotte tamponger med vridde kanaler her for noen år siden, og jeg spurte søstra mi om hva som var meningen. Om man liksom skulle SKRU dem inn da, eller? Og søstra mi ble antagelig like oppgitt som kona ble i går, da hun så på meg og sa: «Herregud, tror du du har RILLER inni der du eller?».

Det er ikke lett å være så smart som jeg tross alt er, og likevel så blåst mellom ørene. Det sørger for mang en god latter, men jeg begynner jo å lure av og til, om det er en liten kortslutning der oppe? Det er mulig jeg burde gå et kurs i «hvordan tenke før man sier eller gjør noe» men på den andre siden ville livet blitt utrolig kjedelig hvis jeg ikke var bittelitt dum. (hvis noen blondiner føler seg tråkka på nå, så er det en fullstendig bortkasta følelse. Enten er du dum eller så er du det ikke, og er du det får du glede deg over hvor stor underholdningsverdi du har i stedet, det er mye mer positivt. Hvis du IKKE er dum derimot, kan du jo bare le litt av dette?)

For å underbygge min indre blondine, skal jeg i dag få nye blonde striper i håret. Hvis det nå viser seg at jeg er langvarig forkjøla og da også langvaring dum pga det, skal jeg ha håret i orden i alle fall!

God torsdag! 🙂

En kommentar om “Fru Blondie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s