Fru Kverulant


Det er fantastisk hvor fort tiden går selv om man bare ligger på sofan? I dag har jeg ligget her i en uke, og alt pga snørr og guff i kroppen. Jeg skulle egentlig vært meddommer i Tingretten i dag, men det kunne jeg bare se langt etter, hodet er fortsatt som et vakuumområde: «jeg hører hva du sier men kan du si det en gang til»-isj. Og lungene, de kommer snart ut hvis jeg hoster litt hardere. Men for all del, det kunne vært verre. Jeg kunne vært en røyker og hatt slik hoste hver dag.

For å si det sånn, hadde jeg våknet hver morgen og hostet og spyttet ut det jeg gjør, pga røyk, så hadde jeg sluttet på flekken. Det er helt utrolig at folk vil utsette seg for slikt helt frivillig! Jeg røyker litt på fest jeg altså, og røyka fast fra jeg var 15 til jeg var rundt 30, men bli avhengig? Aldri i verden. Jeg er fader meg så sta at det ikke er aktuelt. Jeg har sikkert i min ungdom sagt at jeg er «såååå avhengig jeg altså», for da var det jo tøft å si det, men i dag? Ikke snakk om. Jeg skulle til å si at det er under min verdighet, og der skrev jeg det også, men ikke pokker om denne kroppen (eller hodet) skal bli avhengig av noe som helst. Ferdig snakka og ære være selvgodheten.

I går ble vinterklærne lagt på plass i skapet. Nå har de jo ligget klare inne på gjesterommet i et par uker, så det var kanskje på tide å rydde ferdig. Jeg, som tidligere har kunnet blitt omtalt som «samledronninga» har blitt så flink til å rydde og kvitte meg med jordisk gods at det nesten er til å ta av seg hatten for!

En hel søppelsekk med klær skal kastes i beholderen til Frelsesarmeen. Det står en UFF-container rett borti gata her, men den bruker jeg kun i nødstilfeller. Jeg har lest litt for mye negativt om dem og organisasjonen bak, så jeg gir heller til Frelsesarmeen. Jeg synes de gjør en flott jobb, de vises og vi vet og ser hva tingene vi gir dem går til, i motsetning til UFF. Ikke det at man skal blande politikk inn i alt man foretar seg, men det er da også litt viktig å være bevisst på hva man gjør og hvem man støtter og ikke og hvorfor og hvorfor ikke? Nå vil noen kanskje kremte litt og si at Frelsesarmeen ikke tolerer homofile i sin armè og at jeg som homofil burde boikotte dem, men akkurat der er jeg faktisk ikke interessert i å ta debatten. De gjør en alt for viktig jobb for medmennesker som trenger det til at jeg vil bry meg om hva slags regler de har internt.

Du store. Jeg lurer virkelig på hvilken fot jeg har stått opp på i dag? Diskusjonsfoten? Dette kan jo bli spennende når jeg skal til legen litt senere, er det den samme turnusnissen som jeg var hos på fredag, så vil jo dette bli en særdeles interessant legetime! Jeg turte ikke spørre hvem jeg skulle til, for hadde legesekretæren sagt at det var turnusen, hadde jeg sikkert sagt at jeg kunne vente til fastlegen var ledig, men da hadde jeg jo måtte vente i hundre år, og det har jeg ikke tid til.

Dette er dagen der jeg bør sørge for konstant inntak av mat, slik at blodsukkeret holder seg stabilt, hvis ikke tenker jeg at det kan bli hett rundt ørene hvis noen tråkker meg på tærne.

Jeg tror også at noen (les: meg) trenger litt snarlig klarhet i jobbsituasjon og fremtid, sånn at hodet kan konsentrere seg om viktigere ting enn krig og fred og religion og politikk og sånn. Tror også jeg trenger å bli fort frisk igjen, det er ikke spesielt interessant å ligge her og kverulere med meg selv. Kryss fingrene for jobbsamtale i morgen! (og for sikkerhets skyld, kryss fingrene for turnuslegen i dag. Hehe.)

Ha en herlig høstmandag! 🙂

En kommentar om “Fru Kverulant

  1. Aften, fru kverulant 🙂 Sender over noen god bedring-klemmer fra Hauketo. De er ganske innsauset i basiller, så jeg vet ikke hvor lurt det er å ta i mot 🙂

    Tusen takk for fine hilsener og tips, jeg skal absolutt huske på det du har sagt om både klistremerker og bryllupsinvitasjoner.no 🙂

    Klem

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s