Manneinfluensa


Torsdag? Allerede? Jeg skjønner ikke hvordan det kunne skje, jeg må ha sovet bort en dag eller så er det juks på alle kalendere jeg ser på. Jeg våknet i natt av hosting, selvsagt har jeg fått «verdens verste» hoste som sitter langt nede i brystet og lager lyder som om jeg har røyket 40 rødprince hver dag siden konfirmasjonen, det var jo bare det som mangler i denne manneinfluensaen min. Manneinfluensa fordi jeg sjelden har hatt så lyst til å klage og sukke og stønne og synes synd på meg selv, som denne omgangen. Jeg trodde et øyeblikk her tidligere i uken at det var min indre mann som prøvde å snike seg ut for å få oppmerksomhet og medlidenhet, men nå har jeg oppdaget flere at flere venninner har den samme dritten og de føler seg også som menn i forhold til lysten til å klage og sutre. Så da er det vel rett og slett en slik influensa? Så det er SÅNN det føles å være mann og være forkjøla og tett? Ikke rart de syter faktisk, det er særdeles ubehagelig.

Mer ubehagelig var det da jeg våknet i natt og plutselig innså at det var torsdag og at jeg må levere spalten til Opdalingen.. Spalte eller? Hvordan skal jeg greie å skrive to sider sammenhengende om et eller annet fornuftig tema når hodet mitt er helt tett? Jeg ser at dette kan bli en utfordring. Jeg hadde mange gode temaer å ta tak i natt, men nå har jeg jo selvsagt glemt dem alle. Og jeg ser jo at det går fremover med skriving her uansett, men det var det å finne en rød tråd da.. jeg får komme meg ut av OnePiecen og ta meg en tur til helsekostbutikken på Holmen Senter, de har sikkert noe tryllemedisin til meg. Jeg må dessuten ut en tur uansett, det er jo HELT tomt for mat og andre ting her i huset, det er nesten så jeg har knepet på toalettpapiret for å slippe og gå ut. Men nå må jeg til pers! Jeg har tatt en dusj, fått frokost, tatt en ibux – jeg er klar for å møte andre mennesker!

Hvis jeg tar på «gutteklær», går helt uten sminke, tar på en caps og sægger litt mer enn jeg pleier, kanskje de tror jeg er en gutt? Med den flotte whiskeystemmen jeg har nå, kan det jo faktisk gå! Da får jeg jo sikkert DEN servicen hvis jeg hoster og fnyser litt ekstra? Ingen butikkdamer kan motstå en influensasyk mann på jakt etter remedier for å få opp hjerneaktiviteten. Tror jaggu jeg skal tegne på meg en bart også jeg. Om ikke de tror jeg er en gutt, kan vi i allefall få oss en god latter, det hjelper sikkert på formen det også.

Ut i verden! Ta-ta!:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s