Fru Pakkenellik


Det MÅTTE jo komme en pakkeblogg! Jeg er jo verdensmester i koffertpakking, tror jeg selv i alle fall! Hvert år sier jeg akkurat det samme til konemor, og jeg har akkurat det samme overbevisende og stolte ansiktsuttrykket hver gang når jeg sier det: ”I ÅR skal jeg bare ha med EN kjole, ett par sko og en bikini. Jeg trenger ikke mer jeg!” og så et litt hoverende mine for å toppe det hele.

Og hvert år blir jeg stående og se på kofferten som ikke vil igjen, kikke uforstående på konemor og spørre pent om jeg kan låne et hjørne i hennes.

Vi pleier å fly RyanAir, og de har jo som kjent et vektregime som ikke ligner noe, derfor denne pakkerutinen. Det er jammen bra vi har gått ned noen kilo hver, snart tar de vel overvektsbetalt av det du har lagt på deg fra i fjor.

I går startet seansen. Jeg hadde på forhånd tenkt ut hva jeg skulle ha med og satte i gang. Tok ut alle skjorter og kjoler og skjørt jeg kunne tenke meg, pakket de fint sammen og la dem på sengen. ”For å få oversikt først!” Da jeg tok et raskt overblikk, så jeg jo med en gang at jeg muligens kom til å gå på en smell i år og. Jeg hadde jo bestemt meg for minst mulig, men så er det jo det at man ikke har lyst til å skuffe en av skjortene når man først har viftet med den over kofferten og ertet den opp, så resultatet hittil (bortsett fra undertøy, som krever et eget kapittel..) er 15 ting til å ha på overkroppen, fire til underkroppen (eller de nedre ekstremitetene som jeg også liker og kalle dem), tre kjoler, tre bikinier og to par sko ( To eller? Stolt av den! Men så er jeg ikke så opptatt av sko heller jeg da. Ikke dèt heller. *kremt*) Og ALT er i hvitt. Nei forresten, jeg har jo den prikkete kjolen. Og den rosa sarongen. Flott.

Jeg har satt kofferten inne på gjesterommet sånn at jeg ”skal tenke litt på det” før jeg lukker den igjen. Det kan jo hende noe skal bli tatt ut. EN av de hvite skjortene kanskje. Det er jo måte på hvor stor forskjell det er på hvite skjorter mener jeg… det er jo bare jeg som vet at det er den samme skjorten jeg brukte forrige uke, hvis vi mot all formodning skulle ende opp på samme restaurant flere ganger. Men så er det jo dette med at DEN skjorten passer best til DET skjørtet, den til det og det til den, dere kjenner regla. Jeg tror jeg safer og tar med meg alle. Kanskje til og med den jeg hang inn i skapet igjen. Man kan jo aldri vite.

Hvis jeg nå sier at sånn blir det, så er jeg ferdig. Da gjelder det bare å få med seg toalettmappen.. Lykken er at vi har vært så smarte og bestilt solkrem og shampo og slike viktige ting på Strawberrynet og fått det sendt til Spania. Det sparte vi mye plass på når jeg tenker meg om… da kan jeg jo ta med en kjole til likevel da?

Og så har jeg jo ikke begynt på håndbagasjen enda.. der er det jo også plass til nesten uendelig mye, når man tenker på at det viktigste allerede ER pakket! Selv om jeg fikk overbevist kona om at den skal være ”nesten tom” sånn at jeg kan få med meg det jeg EVENTUELT kjøper i Spania (viktig å legge trykk på eventuelt, for jeg har generell shoppestopp) hjem igjen uten problemer. Det er kun derfor jeg har så stor håndveske. Det har jeg ”lurt” henne til å tro nemlig, selv om både hun og jeg vet at den kommer til å være full før vi drar hjemmefra.

Jeg ser tegninga. Det blir overvekt på vei hjem igjen i år og.

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s