Fru Morgenmus


Dette var jo særdeles passende! At Spania kom seg til VM-finalen i fotball, mener jeg! Det bir vel litt av en fest på søndag, jeg kan bare innbille meg i min innerste fantasi hvor galskap det kommer til å bli gatene i Aljaraque om Spania går hen og vinner hele greia!

Og jeg som ikke er speselt interessert i fotball engang, satt her i går og kjempet mot å IKKE bite av mine møysommelig nylakkerte negler, SÅ spennennde var det! Det hadde jo tatt seg ut forresten. Jeg som omtrent ikke vet hva offside er, og så skal jeg plutselig sitte og bite negler av en fotballkamp? Særlig. Skal jeg være helt ærlig så var det ikke fotballkampen som fikk meg til å bli ivrig engang. Det var tanken på å oppleve en skikkelig fotballgalskapsfest i et annet land som trigget meg.

Opptatt av festligheter? Jeg? Mulig det, men livet er for kort til å ikke feire både det ene og det andre. Når man har vandret heden, er det jo ingen som vet om man får noe godt i glasset. Det er jo ikke sikkert det er lov til å danse engang. Eller bruke penger. Nei det er absolutt best å nyte livet mens man har det!

Her nyter jeg morgenstunden i spisestuen, mens veiarbeiderne har begynt å PIGGE fjell ved siden av huset vårt. Jeg er glad jeg ikke har fri om dagen, da hadde jeg anagelig blitt gal, jeg håper Pelle greier å koble av. (ikke det at jeg tror det er noen fare for akkurat dèt, herr Sovehjerte kunne snorket seg gjennom hva som helst så lenge det ikke lukter mat..) Konemor har vært oppe lenge allerede og står og svetter på trening i dette øyeblikk, jeg er så imponert at jeg tar av meg hatten! Jeg sto opp kvart over seks og da var hun allerede foruftet. Her er det noen som skal nå sitt mål – og vinne den interne kilokonkurransen! 😉

Da skal en nyoverhalt Lillegull og jeg sette nesa mot Drammen for å gjøre nok en ærlig innsats før ferien starter. Plugger og filter og dempere og foringer og det ene med det andre er byttet, nå går kjerra så det suser. Flotte greier!

Ha en strålende dag – viva España! 😉

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s