Fru Småplukk


ENDELIG er tallerkenhylla ferdig malt og pusset og hengt opp på veggen. Det tok jammen sin tid! Først måtte jeg smiske med min far i ca hundre år før han ga den bort (hjemmelaget vet dere, affeksjonsverdi, bla bla bla…den sto stuet bort nede i vedboden i barndomshjemmet mitt og gjorde nytte for seg som spindelvevstativ..)

Så skulle den males, og det tok jo også sin tid i og med at jeg var glamourhusmor i 1.5 mnd og slett ikke hadde «tid» til slike sysler, og så begynte jeg jo i ny jobb og da hadde jeg i alle fall ikke tid til å ta frem malekosten.. men så hadde jeg plutselig tid likevel. Midt oppi alt annet. Som det pleier å være. Enten gjør jeg ingen ting eller så gjør jeg alt på en gang, klassisk fru Perez-væremåte. Jo mer jeg har å gjøre, jo mer effektiv er jeg. Det gjelder både privat og i jobb.

I tillegg til tiden som gikk og som jeg ikke hadde, så måtte jeg jo smiske med konemor for å få litt hjelp, hun er nemlig den som kjører drill her i huset. (Jeg later som jeg ikke kan, ikke si det til noen. Hun har jo ikke lappen så alt annet med motor som ikke er bilen, er hennes område synes jeg.)

Nå henger i alle fall hylla der på den originale (og verneverdige, ikke minst) tømmerveggen fra 1880-åra, noen yndlingskokebøker har fått plass der og så ble det litt pusling på kjøkkenet ellers også. Rart hvor mye unyttig det er plass til på så liten plass? Jeg har jo tidligere fortalt om alle kaffekokerapparatene mine… de står der enda. Kaffetrakteren, nespressomaskinen, perkulator, espressokoker, presskanne.. ja, dere vet. Viktige ting som tydeligvis MÅ stå fremme. Ikke rart man må ommøblere for å lage middag.

Det er flott med alt man får gjort, dere! Da kan jeg stryke hylla fra gjørelisten min og ta ferie med god samvittighet om noen dager. Resten av lista lever i beste velgående.. hagemøblene og spisestuemøblene og soveromsveggene og slikt småplukk får vente til en annen gang. Det er jo ingen vits i å overanstrenge seg mener jeg. Vi har jo god tid!

Ha en strålende kveld! 🙂

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s