Puppeguri


Jeg tror jeg må være over gjennomsnittet puppefiksert til en frue i min alder å være. Pupper er antagelig noe av det flotteste jeg vet, og nå tenker jeg IKKE seksuelt eller erotisk, jeg tenker rett og slett på at det er den vakreste kroppsdelen en kvinne har. Mulig det er dristig av meg og skrive om det, men det får pokker meg bare være. Det var det jeg hadde lyst til å skrive om, og jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; det er MIN blogg.

De første puppene jeg kan huske jeg virkelig har merket meg ved, var svømmelærerinnen på barneskolen. Vi gikk kanskje i tredje eller noe sånt, og var på svømmetrening en gang i uken. Treneren vår brukte bikini istedet for badedrakt, og da hun skulle demonstrere et stup for oss, kom opp igjen uten overdel – og hun hadde ikke akkurat små pupper. Jeg husker Anne Lise (igjen, hun var ganske rappkjeftet den gangen) så på henne med STORE øyne før hun gliste verdens største tannløse smil (hun falt i badekaret og slo ut begge fortennene på en gang, så hun var tannløs lenge før oss andre..)og ropte høyt: SJÅ PÅ KOSEBOLLAN!! Vi andre visste jo ikke hva koseboller var for noe, men skjønte jo veldig fort at det var puppene hun mente, og svømmetreneren ble så forfjamset og rød i toppen at hun umulig noen gang kan ha glemt dette.

Jeg hadde plakater av Samantha Fox og Sabrina hengende på veggen på pikerommet, og den av Sabrina der hun kommer opp fra et svømmebasseng med bare bryster, det hang over senga mi. Der lå jeg kveld etter kveld og ønsket meg så store pupper, uten at noe skjedde.

Da jentene i klassen begynte å utvikle små myggstikk under genseren, var jeg så misunnelig at jeg dyttet bommulspads under for å late som om jeg også hadde. Jeg var et beinrangel som barn og var vel antagelig den i klassen som var tregest ute med akkurat puppene, til min store sorg. Jeg husker Frøken tok meg til side en gang og sa at det HELT sikkert kom til å bli min tur også, jeg måtte bare smøre meg med tålmodighet. Jeg vet ikke foranledningen til denne samtalen, men Frøken var en skarp dame som fikk med seg det meste. Jeg lurer på om jentene visste at jeg gikk rundt med bomull under genseren? Uansett så spratt jo «småpikene» mine ut etterhvert også, og jeg var stolt som ei høne. Helt til noen kommenterte dem i antagelig akkurat feil alder, og jeg begynte å gjemme dem. Å være fjortis og få sleivete komplimenter fra pubertale gutter, er ikke akkurat noen drømmesituasjon, i alle fall var det ikke det for meg. Fasinasjonen over denne kroppsdelen vedvarte (heldigvis) uansett om jeg begynte å pakke meg inn i store gensere.

Jeg lurer virkelig på hva dere som leser dette nå tror om meg, i og med at jeg i tillegg til å like pupper også liker jenter veldig godt, men slapp helt av. Jeg har ikke tenkt å se på deg med interesse i blikket, jeg er godt og lykkelig gift med konemor og har tenkt å være det til jeg trekker mitt siste sukk. Jeg visste jo ikke engang at jeg likte jenter på den tiden, så det var en helt naturlig fasinasjon av en fin kroppsdel.

Til tross for at jeg er veldig glad i pupper, liker jeg ikke at jenter viser for mye av dem. De må gjerne være utringet, men det er en hårfin balansegang mellom tacky og pent, noe ikke alle skjønner. Når jenter med store pupper har så store utringinger at de nesten faller ut når de beveger seg, da er det ikke pent lenger. Ei heller synes jeg det er pent når jenter åpenbart synes de er så sexy selv at de flasher alt de har for å få oppmerksomhet.

De fleste vet jo at jeg er biiiiittelitt gammeldags av meg, eller – mulig gammeldags er feil ord, jeg er vel kanskje mer opptatt av at folk skal se og oppføre seg fint, og det trenger jo ikke ha noe med gammeldags å gjøre. Enten det eller så har jeg bare veldig klare meninger om hva JEG liker og ikke – og mulig noe av det grenser til pertentlig og gammeldags.

Jeg synes for eksempel at man ikke skal sitte å amme på kafe, med puppene blottet til gud og hvermann. Selvfølgelig må de gjene amme, men det går an å skjule seg litt. Det er ikke alle som synes det er verken flott eller sjarmerende å se på. Og selv om jeg er veldig glad i pupper, synes jeg ikke de skal være allemannseie selv om man ammer. Jeg tipper ingen av disse damene er spesielt glade i å vise dem frem når som helst ellers? Ikke det at jeg synes det er ekkelt, som noen hyler om, jeg synes bare rett og slett at det ikke sømmer seg. Ok. muig jeg ER ordentlig gammeldags. Du må gjerne si at det å amme er noe av det mest naturlige i hele verden, og selvsagt er jeg helt enig i det, men jeg synes likevel ikke det er spesielt interessant å sitte på kafè og se på nakne melkesprengte pupper. Jeg liker dem best litt pent pakket inn.

Dette ble et veldig rart innlegg. Jeg ble nesten et øyeblikk redd for at dere tror jeg oppfører meg som en kikker. Eller som en MANN! Jeg gjør dog ingen av delene, jeg går ikke rundt og glor på folk eller smugtitter og tenker slibrige tanker. Jeg synes bare rett og slett pupper er vakkert å observere, akkurat som andre synes romper eller overarmer er pent. Mulig det til og med er enda litt mer uskyldig enn de som ser på rompene til folk. Jeg tror jeg kan sette det i samme bås som langt hår. Jeg synes langt, velstelt hår er veldig pent. Og jeg synes velstelte negler er veldig pent. Og jeg synes muskuløse brystkasser med hår på er veldig pent. Det er rett og slett FLOTT å ha pene ting å se på!

Så frem med puppene, jenter! Om de er store eller små gjør ingen ting, så lenge du bærer dem med verdighet! 😉

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s