Fru Prinsessevenninne


Da jeg våknet i dag (jeg har fri – hurra for strålende sol!) skjønte jeg ikke helt hvorfor jeg tenkte så mye på Mette-Marit? Jeg så for meg ansiktet hennes hele tiden og ble litt forvirret, som jeg til tider kan bli. Plutselig slo det meg at jeg drømte om henne i natt!

Jeg drømte at vi var bestevenninner og at jeg tok henne med til bartebygda på fest på lokalet! Vi møttes på torget i Asker, hun ble med meg hjem og fikk låne den nye mørkeblå Napapijri-jakka mi (royal farge vet dere, og den sto veldig godt til det lyse håret hennes husker jeg at jeg tenkte) før vi dro oppover. (Sikkert i vår lille Yaris, jeg tror ikke jeg hadde fått en ny bil i drømmen – heller.)

Da vi kom til bartebygda, hadde mamma turkameratkonene på ost og vin, og Mette-Marit ble behørlig presentert. Alle latet som de ikke visste hvem hun var, alle utenom mamma. Hun neide dypt, tok MM i hånden og sa «Velkommen deres majestet».. tok en kjapp titt på hendene hennes og sa at hun burde begynne å bruke håndkrem og file neglene sine… jada.. Gudene skal vite hvor DET kom fra, min mor pleier slett ikke være så direkte mot fremmede, men de hadde sikkert fått et par glass vin før vi kom. Saken var jo den at MM var sliten og måtte bort fra Slottet en stund, hun var så lei av å vaske opp! Ikke rart hun hadde flisete negler.

Vi ryddet plass til henne på mitt gamle (rosa) pikerom, hengte opp de flotteste kjoler og Lisa og jeg fikk velge akkurat den vi ville ha. Jeg valgte den lyseblå hun hadde i bryllupet i Sverige (jeg ble litt overrasket over at jeg ikke tok den rosa?) og følte meg selvfølgelig som den vakreste i verden. Vi tok ikke på oss kjolene på fest i samfunnshuset, det ville være å tøye strikken litt langt der oppe, men vi dro på fest og MM drakk til og med karsk!

Det er helt utrolig at jeg husker alle disse detaljene! Jeg føler jo nesten at jeg kjenner henne og har lyst til å ringe henne for å fortelle om drømmen.. Kanskje jeg skulle kjørt opp til Skaugum og spurt om å få audiens? Av og til skulle jeg ønske jeg var så gal at jeg gjorde sånt, men samtidig så er jeg gal nok som drømmer som jeg gjør, så det er vel kanskje dumt å pushe dette mer…

I dag er det full aktivitet i gata her, veiarbeiderne har tatt halve hagen til naboen for å omdirigere trafikken mens de river muren vår og lager en ny. Det som irriterer vettet av meg er at disse arbeiderne (som bråker til langt over leggetid innimellom – det føles litt deilig å være en sånn sytekjerring kjenner jeg) skal ha FRI i fellesferien!
Kan noen forklare meg dette? Hadde det ikke vært en idè og jobbet så mye som mulig mens folk var bortreist? Hvis jeg smører meg inn med sololje og setter meg på terrassen nå, kommer jeg til å se ut som om jeg er rullet i sand i løpet av et kvarter! Og det er jo helt umulig å føre en samtale uten å måtte rope til hverandre. Jeg er veldig takknemmelig for at de gjør jobben sin, men jeg synes det er litt dårlig planlagt og strukturert.
Men for all del, det er jo menn – både som jobber og som planlegger så det er vel ikke annet å vente, det er jo enkle sjeler…(sa hun og fniste i skjegget)

Nå skal Pelle og jeg spise litt forsinket frokost (jeg var enda en halv kilo lettere i dag!) og gå oss en tur forbi anleggsarbeiderne, vrikke litt på rompa, smile pent og si at de er veldig flinke gutter (noe som kanskje gir meg litt plusspoeng i forhold til byggearbeidet her, igjen – det ER jo menn..) og tusle bort på Himmel-Blaa for å sjekke om de har fått inn noe nytt jeg kan pynte med.

Ha en varm og solfyllt torsdag! 🙂

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s