Lavkarbo


Det er faktisk litt fantastisk! I dag tidlig sto jeg foran klesskapet som vanlig og klødde meg i skjegget og lurte på hva jeg skulle ha på meg. Blikket falt på en liten sommerkjole jeg har hatt i hundre år (men alle vet jo hvordan de Norske sommerne er, så den ser jo enda helt ny ut..) og som jeg de siste tre årene ikke har fått igjen glidelåsen på. Jeg tenkte meg om i to sekunder; enten ville jeg ha flaks og den passet, eller så kom jeg til å ødelegge dagen og ikle meg noe stort og uformelig for å skjule skavankene. Hva tror dere resultatet ble? JEG FIKK DEN PÅ MEG! Helt fabelaktig – og for en kickstart på morgenen!

Heretter skal jeg ikke klage så veldig på denne lavkarbokuren, for nå har jeg fått bevist at den fungerer! Jeg har jo ikke gått ned SÅ mye i vekt enda, men ett eller annet har skjedd med kroppen min, den HAR krympet litt! En shorts jeg kjøpte i fjor sommer, måtte faktisk få belte på seg, ellers hadde den sægga litt vel mye. Dette er jo kjempemoro! Og jeg som syndet og spiste en halv brødskive i går, i tillegg!

Kuren vi går på kan du finne på www.ketolyse.no og jeg anbefaler den herved til alle som ønsker å bli kvitt et par kjærlighetskilo, eller et par trøstekilo. Eller bare noen kilo av en eller annen sort. At det fungerer er hevet over en hver tvil, i går chatta jeg litt med en gammel venninne som hadde gått inn 30 cm rundt magen og gått ned FEM buksestørrelser! KUDOS til henne!

Det er jo litt forberedelser som må til, og mange vil nok sikkert tro at det er både slitsomt og dyrt og bare spise lavkarbomat, men regner man på det så finner man jo fort ut at det er mye dyrere å gå sulten i butikken og handle etter arbeidstid, alle vet jo hvor mye dritt som havner i handlevongen da. For ikke å glemme alt man spiser som man blir sulten igjen av etter to timer! Det som er bakdelen er jo at man må holde seg unna alt som er fristende, i allefall de første månedene. Det nytter ikke å ta en brødskive eller en pommes frites når man er sulten, og det kan jo være litt pes for både den ene og den andre. Det er jo ikke så mye UTEN sukker eller med lite karbohydrater (de er vel det samme, men pyttsann) som er å få rundt om kring når man har det travelt og blir litt sulten. Begynner man å sjekke innholdsdeklarasjonene er det fader meg så mye sukker vi får i oss at det ikke er det spor rart at vi får livsstilssykdommer! (Her har jeg selvsagt enda en forretningsidè, men den har jeg ikke tenkt å røpe for dere! Hah!)

Med litt planlegging går dette bra, selv for meg som ikke har fantasi til noe når det gjelder matlaging. Nå er jo jeg heldig som har konemor, uten henne hadde jeg nok ikke overlevd særlig lenge – da hadde jeg spist det samme hver dag til jeg ble så lei at jeg ga faen, men det som også er morsomt med dette er jo at JEG har blitt litt mer interessert i å være med og lage middagen! (se bilde – MUMS!) For det ER middagen som er utfordringen. Egg og bacon til frokost klarer jo alle å lage seg (og orker man ikke å lage noe tidlig på morgenen, lager man en haug med eggerøre og steker bacon på kvelden, og har det liggende i kjøleskapet og varmer opp i microen.) Lætt! Og en salat til lunch, med masse ost og skinke, eller tunfisk, eller røkelaks eller noe annet som man liker. Nå spiser jeg tre ganger om dagen, og jeg er faktisk aldri sulten! Jeg som alltid har vært verdens største matvrak. Mirakler skjer.

Nå som jeg ser at dette faktisk fungerer, skal jeg greie å gå ned noen kilo til til vi reiser til Spania om…tataaaaa…TI dager! Og i Spania vil det i allefall bli lett og spise nogen lunde smart, der er det jo så mye deilig sjømat og kjøtt og grønnsaker og salater at dette kommer til å gå som en lek!

Jeg har jo ikke tenkt å være supernazi på inntaket av disse karbohydratene i all evighet, men jeg skal være flink til å passe meg! Ikke spise en halv loff i slengen fordi jeg er utsultet osv. Og vet jeg at jeg skal bort i selskap feks, kan jeg ha karboblokkerne på lur. Ta dem fem minutter før du spiser og saken er biff! Det er sikkert ikke sunt å ta slike i hytt og pine, men en gang i uka gjør nok ingen skade. (jeg regner med de ikke hadde blitt solgt i strenge Norge om de hadde vært skumle.)

Det er ikke så mange kiloer jeg skal bli kvitt, jeg vil verken miste puppene eller den lille rompa jeg har, men å bli bittelitt smalere rundt magen – og i tillegg føle meg lettere på innsiden, DET skal jeg klare og overleve. Når klærne også begynner å sitte bedre på meg og jeg føler meg finere, gjør jo ikke det akkurat at selvtilitten går nedover heller!

Klapp for meg! (og konemor selvsagt, hun er superflink og kommer til å slå meg i antall mistede kilo, men dette er tross alt MIN skryteblogg – hehe.)

Ha en strålende kveld! 🙂

Blogglisten

En kommentar om “Lavkarbo

  1. Ser at dette er et gammelt innlegg, men ang lavkarbo i Spania, hvordan gikk det? Jeg skal nemmlig flytte til Spania og lurer på hvordan det vil gå med lavkarbo der nede i forhold til at de har helt andre matkulturer der 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s