Fru EXTREMA!


Nå er det bare EN dag igjen, så braker EXTREMA OUTDOOR løs på Kalvøya! Jeg har gledet meg til dette i minst hundre år, det blir årets høydepunkt hva gjelder musikk for min del – håper jeg! Eller, jeg VET det blir det.

Min venninne Lena, mannen hennes (og mannen bak konseptet) Marcel og en haug med medhjelpere, har stått på dag og natt i flere måneder for å gi oss denne festivalen. Med en nyfødt på armen og storebror som snill hjelpegutt, har de organisert noe som jeg er sikker på at vi aldri før har opplevd. Vi er nesten skyldige å stille opp, det er slett ikke ofte det skjer noe helt NYTT her i landet, og det er slett ikke ofte at noen som brenner så mye for å gjøre noe morsomt for andre, får banket arrangementer gjennom i kommunestyret. KUDOS til dem! 🙂

Jeg ELSKER den type musikk. Med lineup bestående av blant annet Booka Shade, Ferry Corsten, Carl Craig, Josh Wink – SUNKISSED, THE VILLA, BARBEINT OG FISK & VILT samt en haug med norske DJ`s kommer dette til å bli helt absurd bra! Flotte scener og sirkustelt, maaange glade mennesker, eget matkonsept.. you name it. Det rykker i rockefoten hver gang jeg kjører gjennom Sandvika og ser vimplene og teltene reise seg på øya.

Og noe av det beste: det er nulltoleranse for narkotika – og det har de markedsført hardt! Jeg er jo ikke så naiv at jeg ikke skjønner at det vil være noen som ikke hører på det øret og glatt overser forbudet, men det er i alle fall ikke som Hyperstate i Oslo Spektrum i gamle dager, der man nesten ikke kom inn uten å se fjern ut, til tross for at det var forbudt. Tanken bak det hele er at musikk, sommer, sol og glade folk skal gi rus nok og jeg heier på den tanken!

Her er litt info:

En av Nederlands mest populære festivaler, Extrema Outdoor, kommer til Oslo denne sommeren. Festivalen har tidligere samlet over 50 000 dansende nederlendere og nå er det endelig Norges tur. Etter 18 år med vellykkede arrangement i Nederland velger Extrema å ta med seg sitt spennende konsept til Norge. Det hele startet i 1992 med klubbkonsepter i Nederland, Belgia og på Ibiza. I 1996 ble den første utendørs festivalen arrangert med cirka 1 500 deltagere, og i 2009 hadde arrangementet vokst til en festival med et publikumstall på over 50 000! Extrema Outdoor er kjent for sin intense festival opplevelse, vakre dekorasjoner, teatralske opptredener og fantastiske artister.

Porten åpner klokka ti på lørdag!
Vi sees – dette vil du ikke gå glipp av! 🙂

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s