Fru Formfull


Det er ganske interessant å observere at jeg etter at jeg fikk jobb, er helt umulig å få opp om morgenen! Ikke de dagene jeg jobber selvsagt, da hopper jeg jo ut av sengen, men de dagene jeg har fri! Da er a treig da! Har en litt smooth start på arbeidslivet, helt i orden for meg. Det er mye som skal inn i et hode så det er greit å få sortert det inn i riktige kategorier med det samme! (nei jeg er ikke spesielt organisatorisk av meg *host*)Nå slapper jeg av, det gjorde jeg tydeligvis ikke før jeg fikk jobb, selv om jeg trodde det!

Uansett er jeg oppe og hopper i dag, er helt ødelagt i ryggen etter å ha vært på shopping, klippet plen og luket ugress. Førstnevnte var jo selvsagt bare hyggelig, nå har jeg ENDELIG plukket meg ut nye briller og har det i boks! Det var ikke verst etter å ha sagt at jeg skulle gjort det i ca 4 år. Noen ganger er jeg tregere på avtrekkeren enn jeg vil innrømme. I tillegg ble det selvsagt noen fine sommerplagg som seg hør og bør. ENDELIG fant jeg en rød kjole med hvite prikker, nå henger den på tørkesnora og vifter og gleder seg til å bli med meg på fest med det aller første.
Den kommer til å passe perfekt sammen med meg på en Spansk restaurant en varm julikveld.

I dag skal jeg til tannlegen. Nå er jeg ganske lei og håper det er siste gang. Det begynte med en rotfylling, så sprakk tanna, så falt det av en bit, så måtte jeg rotfylle på nytt og det i tre omganger. Og alle som har rotfylt vet at det IKKE er særlig deilig! Når tannlegen kommer med de små børstene sine og trykker dem ned i tannrøttene og røsker dem ut… fyfarao. Jeg blir uvel bare jeg tenker på det. Den nye fyllingen slapp jeg heldigvis å betale for, men nå har den sprukket på nytt (den er jo helt ihjelpusset stakkars, rart den står i det hele tatt!) så jeg tror det må en slik en krone på… og DEN lurer jeg på om jeg må betale. Det beste og billigste hadde vel vært å trekke hele tanna, men jeg synes jo ikke at tannløse damer på snart 40 er så veldig sjarmerende. Jeg hadde vel heller tatt opp lån enn å bli tannløs. Tenner er veldig viktig! Det er noe av det første jeg legger merke til hos mennesker. Gulbrune og upussede tenner er vel noe av det aller verste jeg vet i hele verden. (jeg føler egentlig at den «alle verst i hele verden»-lista mi begynner å bli lang?) Selvsagt kan ikke alle noe for at de har ikke har blendahvitt smil. Det er jo forskjellig hvithetsskala på tenner og jeg har ikke «amerikahvite tenner» selv jeg altså (ikke at dèt alltid er så pent heller, når de bikker over mot lyseblå, da er det ikke særlig lekkert) men RENE tenner, DET kan alle ha. Amen.

Da skal fruen spise sin nydelige lavkarbofrokost (ikke spør hvordan det går, jeg gikk på en sushi- og tacosmell i helga) og så får vi håpe at kroppen blir såpass i stand at jeg kan bruke bikiniene jeg kjøpte i Sverige uten å holde inn magen til jeg blir blå. (Jeg gjør forresten ikke det – blir blå. Jeg bare tøffa meg litt.) Etter å ha holdt inn magen i mange år, gjør jeg det uten å være klar over det. Og i tillegg har jeg alltid bukser og skjørt hengende på hoftene, noe som (til min store overraskelse i prøverommet i går) har gitt meg en form foran som skulle tilsi at jeg har tatt keisersnitt?

Jeg kan jo late som, det er jo en bra unnskyldning for å ikke ha helt flat mage. Så flink som jeg er til å lure meg selv, kommer jeg til å trippe rundt på stranden i all min prakt og bry meg katta om at jeg har litt for mye her og der – som jeg alltid har gjort, til tross for at jeg synes at jeg burde slanke meg hvert år. Holder man hodet høyt så er det ingen som legger merke til at magen ikke er helt flat. Og når det gjelder kvinnekroppen er jeg som kjent veldig FOR at det er bedre med for mye enn for lite!

Ha en formfull tirsdag!

Blogglisten

En kommentar om “Fru Formfull

 1. hei du
  for en fin blogg du har
  her var det mye personlighet, fine tanker og gode beskrivelser. gratulerer med ny jobb og ny og enklere hverdag, forresten! helt i min ånd.

  fortsatt fin uke til deg
  hilsen Åpent hus

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s